facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loua Juicebar

Loua Juicebar
Adres: Vismarkt 19 , Utrecht 3511 KS, NL
Stad: Utrecht
Route: Vismarkt 19
Postcode: 3511 KS


Openingstijden

Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-18:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Loua Juicebar Utrecht menu, Loua Loua, Acai bowl Utrecht, Ontbijt Utrecht, KAUAI Utrecht, Juice bar Den Haag, Pancake Utrecht, Tijm Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hof Van Eden De Hof Van Eden 175 meter
Recensies
Heerlijk Acai bowl genomen. Vers gemaakt en buiten gezeten aan het water. Niet goedkoop overigens maar alles vers en fruit is eenmaal duur. Een aanrader.
Smoothie smaakte alleen naar sinaasappelsap. Bananenbrood was duur en helaas echt niet lekker terwijl ik gek ben op bananenbrood. Deze was zout. Bah. Zonde van mn geld.
Overpriced voor wat je krijgt. De 7.50 smoothie was alleen sinasappel met een hint van ananas. Het 10.50 broodje was amper genoeg voor 1 persoon. Het was koud en ongezellig om te zitten. Ondanks dat we de enigste waren moesten we alsnog lang wachten op ons eten.
Gezellig knus tentje met een aan de gracht heerlijke zitplaatsen. Het eten was verrukkelijk en de smoothies zijn smooth
Heel erg klein, lief sap barretje. Super veelzijdig, vers en lekkere smoothies/sapjes. Ze hebben ook gebakjes van SUE. wat vegan, geraf. suikervrij en glutenvrij is. Echt geweldig. Helemaal fan.
Super vriendelijke dame in deze mooie Ibiza style winkel/sappen bar. Heerlijke keuze met verse groenten en fruit.
Wat een leuk tentje op de vismarkt. Ben helemaal fan! Heerlijke smoothies, soepjes en super lekker gebak glutenvrij, suikervrij, L Lactosevrij en vegan gebak. En een super vriendelijke en enthousiaste eigenaresse. Kortom een plekje om vaker naar toe te gaan
Heerlijke bowls! Wij zijn fan: fijne bediening van leuke mensen. Heel gezellig en eigentijds, gewoon een klein stukje curaçao in Utrecht!
Aanrader, wat een heerlijke smoothie!
Duur en ze hadden geen groenten voor de sapjes. Andere sapje was wel lekker maar heb eerst 3x een nee gekregen omdat ze de ingrediënten niet hadden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid