facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lotus

Lotus

Info

- voorzien van airconditioning
- kinderstoel aanwezig
- voldoende parkeergelegenheid
- afhalen mogelijk
- catering mogelijk

Geschiedenis

Over LOTUS
Aan het plein van winkelcentrum ´t Loo, tegenover de Witte Kerk in Heiloo ligt restaurant “LOTUS”. Het restaurant telt ongeveer 70 zitplaatsen en heeft een aparte ruimte voor afhalen. Tevens is er gelegenheid tot het houden van recepties en bruiloften. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Let er wel op dat het gebruik van een parkeerschijf verplicht is.

1980
Op 1 januari 1980 werd “LOTUS” opgestart door Sat Kim en Mesie. In mei 1995 is het restaurant geheel verbouwd, waarbij het restaurant in een nieuw jasje is gestoken. In 2006 is het stokje overgedragen aan zoon Michael.

Catering
Sinds 1998 zijn wij de vaste cateraar van het Holland Casino Amsterdam voor de Chinese feestavonden. Tot op heden zijn wij trots het nog steeds te mogen verzorgen.

Adres: 't Loo 8 , Heiloo 1851 HT, NL
Telefoonnummer: 072 533 3264
ln.oolieh-sutol@ofni
Stad: Heiloo
Route: 't Loo 8
Postcode: 1851 HT


Openingstijden

Maandag: 16:00-21:30
Woensdag: 16:00-21:30
Donderdag: 16:00-21:30
Vrijdag: 16:00-21:30
Zaterdag: 16:00-21:30
Zondag: 16:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: lotus car, lotus kopen, lotus auto, lotus wiki, lotus nederland, lotus exige, lotus evora, lotus prijs
Recensies
Er is te weinig eten en het is droog en koud! In de foe yong hai zitten eierschalen. Wat ontzettend slecht zeg. Jullie moeten je echt rot schamen! En dat na 1,5 uur wachten. Er staat dat jullie restaurant geschikt is voor groepen, nou NEE! We waren met 38 personen en we hebben met 7 personen 1 schaal moeten delen. Velen van ons zijn hier met honger weggegaan. Koffie en het toetje maar laten zitten. Je kunt niet met 2 meiden in de bediening zo'n grote groep bedienen. En eerst schalen met eten en pas 15 minuten later de nasi en bami serveren. Jullie wisten dat we kwamen dus waarom dit allemaal zo gegaan is, is mij een groot raadsel. Afrader om hier te gaan eten! Nooit meer!
Het eten was koud. We zaten met een grote groep aan 3 tafels. Een grote, een middel en een kleine tafel. resp 20, 10 en 8 mensen aan eentafel. De grote groep kreeg even als de midden groep te eten dat was dus veel te kort. Eerst werd de pangang etc op tafel gezet en 14 minuten later de rijst.Ik heb nog nooit zo'n slechte chinees meegemaakt.
Eten best oké, al waren de sausjes uit een zakje ofzo. Bediening kan beter. Meisje dat verkouden was en bij elke zin haar neus snoof....een Cappuccino konden we niet bestellen omdat de melk op was.
Wij waren tot nu trouwe gast en kwamen er al 15 jaar. Het personeel was totaal niet meedenkend en het eten was echt totaal niet goed. Erg jammer maar niet meer voor herhaling vatbaar.
Het eten was koud en smaakloos. Bovendien was er te weinig voor de hele groep. Beslist geen ster waardig en ook niet voor herhaling vatbaar.
We hadden een 3 gangen menu speciaal voor ouderen dit koste €11 , het eten was prima , na het eten werd er een spelletje Bingo gespeeld.het werd een gezellige avond .
Loempia die aan de onderkant verbrand is, koude rijst kroepoek besteld niet in de verpakking bij geleverd, ik ga nu voortaan naar de Chinees in overdie Alkmaar
Ik ga er al since klein kind langs en het eten en service blijft super. Echt top hier geloof me
Beetje oudbollig maar eten en de mensen zijn top. Eten er gewoon lekker
Ontzettend slecht eten ..koud ...niet lekker.. Vreselijk geen ster waard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid