facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lotus Healing - Essentiële oliën

Lotus Healing - Essentiële oliën

Info

Op deze pagina vindt je interessante informatie over 't gebruik en de toepassingen van essentiële oliën.

Geschiedenis

Welkom op mijn fb pagina waar ik je graag informeer over de olien van doTERRA.

Na een tijdje op zoek te zijn geweest naar een goede en zuivere essentiele olie welke lichaam en geest ondersteund, ben ik echt blij dat ik deze eindelijk ben tegen gekomen!

Ik ben ontzettend enthousiast over de essentiele olien van doTERRA.

Al snel bleek voor mij dat aromatherapie zoveel meer is dan alleen maar een "lekker geurtje". Het duurde dan ook niet lang voordat ik mijn eerste starterskit bestelde bij doTERRA en hiermee aan de slag ging.

Je gezondheid en vitaliteit ondersteunen op lichamelijk en geestelijk gebied met therapeutische essentiele olien is een geschenk van moeder aarde.

Het zijn 100% pure olien. Ze kunnen dan ook ingezet worden bij diverse klachten, zowel lichamelijk als psychisch. Ditl voor volwassenen, kinderen, baby's, maar ook voor dieren.

De olien van doTERRA gebruik ik tijdens mijn behandelingen en meditatielessen.

Je kunt in mijn praktijk de olien komen ruiken en proberen. Met de kennis die ik heb gaan we samen kijken welke olie bij jou past en jou op dit moment het beste kan ondersteunen en helpen.

Wil jij jouw welzijn transformeren begin dan met deze prachtige essentiele olien. Of het nu thuis is op in jouw praktijk of salon.

Wil je weten wat doterra voor jou kan betekenen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op om te kijken naar de mogelijkheden.

Je bent van harte welkom!

Lieve groet Natasja

www.mydoterra.com/natasjavanlatum
www.lotus-healing.nl































"Energetische therapie.Persoonlijke & Spirituele groei,Innerlijke rust en Balans.Ik begeleid en inspireer door een stukje met je mee te lopen.Men vindt mijn praktijk voornamelijk voor :- Energetische behandelingenReiki, Access bars, Quantum Touch, Soul body fusion, Klankschaal-massage- Meditatielessenin groepsverband en individueel- Coachinghsp coaching en energetische coaching- Transformatieprocesseninnerlijkkind, EFT, trance healing-Reiki Opleidingscentrum1e, 2e en Master graad in Usui ReikiVoel je meer dan welkom.Warme groet,Natasja"
Adres: In d'hoef 12, 4631 MJ Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 31629389001
Stad: Hoogerheide
Route: In d'hoef 12
Postcode: 4631 MJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Lotus Healing Praktijk Lotus Healing 0 meter Ik kom nu al een tijdje bij praktijk Lotus Healing. Je komt de trap op en er hangt al...
Tree of reflection Tree of reflection 776 meter Praktijk voor bewuste en onbewuste persoonlijke groei en -ontwikkeling Familieopstel...
Dynamic voedingsadviezen Dynamic voedingsadviezen 916 meter Dynamic voedingsadviezen, darmtherapie en orthomoleculaire (natuur) voeding. Voeg mee...
Ilja's Healing House Ilja's Healing House 1 km Een weldaad voor je aura.. Een heerlijke healing / reading die je laat ontspannen, h...
Recensies
Ik kom nu al een tijdje bij praktijk Lotus Healing. Je komt de trap op en er hangt al een heerlijke geur van het Palo Santo hout. Wat ik ervaar bij Natasja....warmte, begrip, gelijkheid, rust, zen. Ze is een warme persoonlijkheid, een meedenker en zeer kundige healer. Na haar behandelingen voel je je weer een stuk energieker, vrolijker, lichter. Ik heb bij haar verschillende sessies ondergaan zoals energetische healing, klankschalen sessie en access bars en Reiki. Gewoonweg heerlijk om te ondergaan. Je krijgt er zoveel energie van!! Je krijgt meer perspectief en ziet vaak dingen vanuit een andere hoek zodat je een beter zicht op je leven krijgt. Maar inmiddels ook de Reiki Master 1,2 en 3 A en B gedaan. Zodat ik het zelf ook door mag gaan voeren. Zo veel zin in! Maar Natasja blijft mijn Reiki Meester zodat ik altijd op haar terug kan/mag vallen als ik met vragen zit. En de pendel cursus, Heel verrassend en leerzaam. Voel me dankbaar dat ik dit allemaal mag ondergaan. Kortom, je blijft van Natasja leren. Binnenkort mag ik weer! Kijk er nu al naar uit.
Wat ben ik ontzettend dankbaar, dat ik bij Natasja van Lotus healing terecht ben gekomen. Ze is een hele warme, oprechte dame. Ik voelde me gelijk op m'n gemak bij haar. Ze neemt de tijd voor je, en niks is teveel. De healings zijn heel fijn, en verder helpt ze mij op m'n spirituele reis. Ik had me geen betere coach kunnen wensen. Heel blij met haar. Ik gun het iedereen.
Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat Natasja zo een lieve en goede vrouw is! De praktijk heeft echt mijn leven veranderd, op een manier dat ik nooit had kunnen bedenken.
Een hele leerzame cursus pendelen gehad van natasja . Fijn ontvangen en na een korte kennismaking zijn we van start gegaan . Duidelijke uitleg , alles liefdevol verteld , en ze neemt ook echt de tijd voor je om het aan te leren en dat voelde als zeer prettig . Ik raad het zeker aan mocht je er in geïnteresseerd zijn . Nogmaals bedankt natasja X
Dank je voor de mooie workshop en warm ontvangst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid