facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lotus-Hank

Info

Chinees Indisch Cantonees Restaurant Lotus-Hank
A la carte - Buffet - Afhaal

Adres: Hoefken 3, 4273 XN Hank, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0162403888
Stad: Hank
Route: Hoefken 3
Postcode: 4273 XN


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00

Recensies
Heerlijk gegeten in dit gastvrije restaurant.
Wij hadden een loempia en gado gado met nasi. De loempia was heerlijk, de gado gado was ook erg lekker, maar de nasi was zó verschrikkelijk droog, die kreeg ik zonder saus niet naar binnen, echt heel erg droog. Conclusie: geen nasi zonder saus bestellen. Maar de rest was erg lekker!
Eten was smakeloos en flauw, voor dit Eten was de prijs aan de hoge kantEten: 1/5
Alles vinden wij goed en komen er graag zijn erg klantvriendelijk.,Eten: 4/5
Vriendelijke mensen en bovenal lekker eten Beter dan de Chinese Muur in RaamsdonksveerEten: 5/5
Prima restaurant om buiten de deur even wat te eten. Wij kozen voor het buffet. Waar nodig wordt e.e.a. aangevuld. Een aardige serveerster verzorgt de drankjes en haalt tijdig het vuile serviesgoed op. Chinese muziek klinkt niet fijn in onze oren. Laat dit weg of kies wat anders. Dan is de sfeer ook 5 sterren waard.
Was altijd heerlijk buffet werd nu heel slecht aangevuld. Als je de foto's van het buffet bekijkt op de site is vooral de koude voorgerechten niet te vergelijken. Foto's zijn waarschijnlijk van een paar jaar terug daar was nu weinig van terug te zien. Zo jammer, was altijd zo goed. En nog een puntje een drankje bestellen was drama. Geen palm, radler, cassis en nog veel meer wat er gewoon niet was. Mensen doe er wat aan. Het was altijd heel fijn om bij jullie te eten. Hoop dat het de volgende keer weer vanouds zal zijn.
Zeer vriendelijke bediening. Waren duidelijk dat het allemaal wat langer kon duren.
Prima Chinees restaurant maar verder niet heel bijzonder. Lopend buffet met de standaard gerechten. Vriendelijke bediening en goed bereikbare lokatie.
Lekker gegeten, wel duur jammer dat de airco niet aan stond,niet te doen om daar te eten,snik heet,snel eten en weg.heel jammer.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Lotus-Hank met het openbaar vervoer


Hank, Jachtsloot 70 meter
227
229
628
676
Hank, Jachtsloot 80 meter
227
229
676
Hank, Kerkstraat 390 meter
227
676
Hank, Kerkstraat 400 meter
227
229
628
676
Hank, Kerkstraat 400 meter
229

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid