facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lotte Broeren - Grafisch Ontwerper

Lotte Broeren - Grafisch Ontwerper

Info

Lotte Broeren is een zelfstandig grafisch ontwerper gevestigd in Noord-Oost Brabant.

Geschiedenis

Enthousiast, nieuwsgierig, optimistisch en altijd vrolijk. Dat ben ik. Met een breed interessegebied zorg ik ervoor dat ik elk project met grote enthousiasme aanpak. Ik ben experimenteel en conceptueel sterk. Een ontwerp is naar mijn mening een visuele vertaling van een verhaal, meer dan een mooi plaatje. Ik houd van mensen en werk dan ook graag samen. Oh, en koffie is nooit verkeerd, dus als je geïnteresseerd ben in mijn verdere kunnen?

Adres: Puttelaar 7, 5411BE Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0615526296
Stad: Zeeland
Route: Puttelaar 7
Postcode: 5411BE



op zoek naar gerelateerd: Lotte Broeren Boxtel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creabron - grafisch vormgeving op maat Creabron - grafisch vormgeving op maat 0 meter Grafisch vormgeving op maat voor; Logo ontwerp, huisstijlen, flyers, folders, uitnodi...
Recensies
Lotte is echt een vakvrouw! Visueel heel sterk en ze luistert en vertaald je wensen echt perfect. Ik ben ontzettend blij met mijn huisstijl en website. Dankjewel Lotte!
Lotte heeft ons geholpen met het ontwerp van visitekaartjes. Ze is erg prettig in de communicatie en zeer tevreden over het eindresultaat.
Lotte heeft voor ons de geboortekaartjes voor beide kinderen gemaakt. We waren niet heel duidelijk in wat we wouden omdat het in ons hoofd zat. Zo goed als mogelijk hebben we het uit proberen te leggen. Uiteindelijk is Lotte met zo'n gaaf geboortekaartje gekomen wat exact overeen kwam met wat we wouden. Toen we zwanger waren van de tweede wouden we hetzelfde kaartje maar toch heel anders. Daar moest Lotte het mee doen. Ook dit kaartje was ontzettend mooi geworden. Het zijn mooie broer en zus kaartjes geworden. Zo anders en zo hetzelfde. Tevens is ook al het werk ons uit handen genomen mbt drukker enz. Een echte aanrader! Ontzettend bedankt Lotte!
Wij wilden als jubilerende gitaarclub een cd met naslagwerk van de afgelopen 50 jaar uitbrengen. Dus we hebben een idee en we hebben Lotte oftewel de ideale combi en dat blijkt ook wel uit het eindresultaat,bekijk de foto's op haar site maar eens. Ze heeft ons idee tastbaar gemaakt en daarbij het gitaarclub gevoel in ere gehouden,een terechte diepe buiging hiervoor. Wij zijn apetrots op onze cd en zeker zo trots op Lotte,goed gedaan en ga zeker zo door en blijf bovenal gewoon lekker gitaar spelen bij de leukste gitaarclub ter wereld.Lotte bedankt. Namens gitaarclub leyenda Zeeland Stefan Emons Voorzitter
Lotte heeft voor Sabo Handmade het logo ontworpen. Dit heeft ze uitstekend gedaan. Lotte luistert naar je, krijgt kritisch naar zichzelf en is erg gericht op detail en kwaliteit. Dit vertaalt zij in een prachtig passend ontwerp. Wij zijn nog elke dag blij met dit logo zoals Lotte dat voor ons bedrijf ontworpen heeft, complimenten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid