facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lots to Wear

Lots to Wear

Info

Persoonlijke styling & shopping

Geschiedenis

Vind je het lastig om een kledingstijl te vinden die bij jou past? Of heb je een kledingkast vol kleding, maar vind je het lastig om combinaties te maken die passen bij jou?

Dan help ik je daar graag bij door middel van een persoonlijke styling sessie of een persoonlijk garderobe advies. Het is ook mogelijk om deze adviezen te combineren met personal shopping, zodat de adviezen meteen in de praktijk gebracht kunnen worden!

Wil je meer informatie ontvangen? Bezoek dan gerust mijn website www.lotstowear.nl of stuur een bericht naar [email protected].



"Hi, ik ben Lieselotte Bogaard en met mijn bedrijf Lots to Wear help ik vrouwelijke ondernemers met het ontwikkelen van een kledingstijl die past bij hun innerlijk, uiterlijk en bedrijf.Ik zie wie je bent en maak de vertaalslag naar jouw unieke kledingstijl. Zodat jij lekker in je vel zit en met meer zelfvertrouwen je bedrijf kunt runnen!"
Adres:
Telefoonnummer: 06 - 20 74 64 39
Stad: Diemen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Formadri Formadri 14 km TIJDLOOS, DUURZAAM EN RECYCLEBAAR Formadri ontwerpt en produceert design verlichting ...
Fantastic-Fashion Fantastic-Fashion 14 km Eindelijk een on-line shop met leuke lingerie ook voor grotere maten. Zit je maat er ...
Sinia Sinia 16 km SINIA | LOVING GLOVES, are for the feminine woman who put fashion and self-care first...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid