facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lotje's Naaiatelier

Lotje's Naaiatelier

Info

Voor al uw verstelwerk waaronder kleding en huistextiel (excl. stofferingen). Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn.



"KledingreparatieSchonrepartieStomerij"
Adres: 1025 TE Voorthuizen
Stad: Voorthuizen
Postcode: 1025 TE


Recensies
Snelle service! Precies gemaakt zoals gewenst
Dit is een zaak naar mn hart klantvriendelijk en zeer gedreven
Heel aardige vakmensen die perfecte kwaliteit naaiwerk leveren, bv. schade onzichtbaar hersteld en broek kleiner gemaakt. Ook goede stomerij service. Fijn bedrijf!Services: Vermaken
Ontzettend slechte zaak, gordijnen laten inkorten. Geen enkel gordijn is dezelfde lengte en de gordijnen zijn ook tekort. Terug gegaan met de gordijnen om het wel goed te laten maken. Paar dagen later kom ik weer terug en heeft hij niets uitgevoerd omdat er niets mis mee is vindt hij. Gezegd dat het niet goed is en dan komt het. Meneer is onbeschoft, onredelijk en het is totaal niet zijn fout. Het ligt aan mijn rails die niet recht zijn, de vloer loopt scheef of welk ander slap excuus hij maar kon bedenken. Geld terug is niet over te spreken want hij heeft toch gewerkt vindt hij. Dat hij niet levert wat je afspreekt maakt niet uit. Hier dus nooit naar toe gaan!!
Woolrich jas hier gebracht, kreeg hem helemaal gekreukeld terug. Naar een andere stomerij geweest bleek dat het uitschot bij dit malafide bedrijf gewoon de jas in de wasmachine hebben gedaan. En wel gewoon €19 vragen. Wat een prutsers, bespaar jezelf een hoop ellende en breng alsjeblieft hier niets heen!
Vriendelijke bediening,,bereid om oplossing te zoeken
Altijd goede en vriendelijke dienst.
aardige mensen en helemaal niet duur. super !!Service: Vermaken
Goede service en goede prijs kwaliteit verhouding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid