facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Los Naaimachines

Los Naaimachines

Info

Een moderne zaak met ouderwetse service

Adres: Langeweg 4-B, 2371 EG Roelofarendsveen
Telefoonnummer: (071) 303 12 32
Stad: Roelofarendsveen
Route: Langeweg 4-B
Postcode: 2371 EG


Recensies
Geweldige ervaringen....prettige mensen....fantastische adviezen.... Behulpzame trainingen.... Niets teveel of te weinig....de wereld heeft door LOS een fan extra op de wereld... IK BEN LOS.... ;- Ine
Voor onderhoud aan mijn Juki locker klant geworden. Vriendelijk en snel en keurig geholpen. Duidelijke communicatie en snelle, goede service.
Zeer informatieve cursus met geduldige, vakkundige lerares.
Al 3 machines hier gekocht, vier jaar geleden mn eerste lock, en vorig jaar ingeruild voor een zwaarder en veelzijdiger model. Altijd goede uitleg en fijn advies. Ook de trainingen van Miranda zijn erg leerzaam! Ik raad al mijn naaivriendinnen deze winkel aan :
Heel fijn dat Los mijn ruim 55 jaar oude machine weer keurig gemaakt heeft. Tegen een nette prijs doet hij het weer prima. Snelle en aardige service. Ik kan deze zaak aanbevelen.
Geweldig, zo goed geholpen bij het kopen van een naaimachine en de uitleg was fantastisch. Zou iedereen aanraden om daar heen te gaan.
Ik ben er heen gegaan voor spoeltjes. Voor mijn oude machine waren die nergens meer te vinden. Hier nog wel, zelfs binnen een minuut gevonden! Na nog even door de winkel gelopen ben ik er zelfs vandoor gegaan met een lockmachine. Zonder druk van moeten aankopen is er de tijd genomen om de machine uit te leggen, ook met een vraag over een naaiwerkje waar ik mee bezig was kon ik terecht. Op de vraag waar ik eventueel naailes zou kunnen krijgen zelfs nog een adressenlijst in mijn handen gekregen van de bij hun bekende adressen in de omgeving. Al met al een fijne ervaring en zeker een blijvertje wat mij betreft.
Helaas bleek onze naaimachine uit 1972 niet te repareren. Gedegen advies voor andere naaimachine. Er werd geen druk uitgeoefend op onze beslissing. Kregen goede uitleg, en konden ook op diverse naaimachines proberen. Uiteindelijk een hele fijne Brother gekocht. Weer heel fijn geholpen en blij met de aankoop. En, als er iets is kunnen we altijd bellen. Zoals het hoort, waren er maar meer winkels met zulk personeel en zo'n professionele benadering.
Net 2 machines gekocht. Wat een heerlijke winkel en wat een service. Je wordt er zo leuk geholpen door die meiden. Ook met advies wat ze eigenlijk niet hoeven te geven. En dat voor prijzen waar eigenlijk internet niet tegen op kan. Echt hele leuke winkel waar ik graag naar toe ga.
Ouderwets in de goede zin van het woord: grote collectie, prachtige stoffen waarvan de meeste van natuurlijke materialen. Enorm assortiment fournituren, machines en echt vakmensen! Topzaak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid