facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Los Argentinos Utrecht

Los Argentinos Utrecht

Info

Argentijns restaurant

Geschiedenis

Midden in het centrum van de Domstad Utrecht, in een authentieke werfkelder aan de Oudegracht, bevindt zich Argentijnse grillrestaurant Los Argentinos.

Wij bieden het beste Argentijnse rundvlees: Aberdeen Angus Beef, het pure rundvlees van de pampa’s! Door de juiste verhouding van het klimaat, de rijke bodem en uitgestrekte landschappen op de pampa’s is het vlees van de runderen van de hoogste kwaliteit.
Dit vlees wordt niet ingevroren maar vacuüm verpakt en gekoeld (tussen 0 en 2 graden) geïmporteerd. Hierdoor blijft het vlees vers, mals en sappig en behoudt het de typische smaak!

Centraal in de keuken neemt het grillrooster de belangrijkste plaats in. Op deze grill worden door de griller op vakkundige wijze de lekkerste specialiteiten bereid. Het vlees wordt naar wens van de gast gesneden en op Argentijnse wijze gegrild.
Hiernaast serveren wij voor de liefhebbers ook malse spare ribs en een ruime keuze aan vis- en vegetarische gerechten .
Wij houden indien nodig rekening met uw dieet.
Tevens hebben wij een uitgebreide wijn- en bierkaart met heerlijke (Argentijnse) wijnen en diverse biersoorten (o.a. Argentijnse Quilmes) die uw gerechten uitstekend begeleiden.
Los Argentinos is een gezellig restaurant met 65 zitplaatsen binnen, en met lekker weer kunt u ook op het terras aan het water zitten!
Ook heeft Los Argentinos een aparte ruimte voor groepen tot 40 personen. (vooraf reserveren!).



"Argentijns restaurant midden in het centrum van Utrecht, aan de Oudegracht"
Adres: Oudegracht ad Werf 127A/129, 3511 AH Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030-2331444 vanaf 15.00 uur
Stad: Utrecht
Route: Oudegracht ad Werf 127A/129
Postcode: 3511 AH


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Los Argentinos Rotterdam, Los Argentinos Utrecht menu, Argentijns Restaurant Utrecht oude gracht, Los Argentinos Utrecht reviews, Los Argentinos Den Haag, Los Argentinos Amsterdam, Gauchos Utrecht, Steakhouse Utrecht
Recensies
Ik had de mix grill die was erg lekker mijn vrouw had de zalm deze was wat aan de droge kant maar wel lekker, personeel was iets of wat niet bij de les het duurde heel lang voordat het voorgerecht kwam, tafel naast ons had eerder besteld maar kreeg later . Het hoofdgerecht werd voor ons geserveerd mijn vrouw kreeg ook het hoofdgerecht maar had het voorgerecht nog niet gekregen Dus ik zat aan het hoofdgerecht mijn vrouw aan het voorgerecht Ik had mijn hoofdgerecht op toen pas kreeg ze het hoofdgerecht Tot overmaat van ramp was de rekening ook niet oké er stonden te veel vreemde dranken op de rekening Al met al eten was goed De organisatie kan stukken beter
Sfeervolle plek om lekker uit eten te gaan. De mixed grill was erg lekker en er was genoeg lees, ik kon het niet allemaal op vlees. Het was er op zaterdagavond wel erg druk.Eten: 4/5
Prima plek om lekker te eten. Aan de werf zit je subliem met een werkelijk adembenemend uitzicht. Eten was prima. Vooral de mixed grill is erg lekker. Wel jammer dat de Ossenhaas niet ‘well done’ was, terwijl wij hier wel om gevraagd hadden. Smaken en sausjes zijn goed van smaak en afdoende. Buitenlandse slanke jongen in de bediening doet het heel erg leuk.
Gastvrij. We hadden niet gereserveerd. Toen er voor ons geen plek was op het terras liet de bediening ons binnen wachten aan een tafel. Ze schatten dat het een kwartier zou duren, en dat klopte. Daarna hebben we heel lekker gegeten aan een gezellig tafeltje vlak naast de gracht. Hoewel het druk was, heb ik het gevoel dat het personeel toch iets beter kan opletten of de gasten iets willen bestellen. Alle tafeltjes in onze 'hoek' probeerden te wuiven naar de bediening want we werden maar niet geholpen. Al met al een goede ervaring en we komen hier zeker terug.
Erg lekker gegeten. Gamba’s worden wel ongepeld gegeven, dat vind ik wel minder. Steaks zijn geweldig en goeie porties, geen overbodige bakken groente. Lekker friet met goeie kruiden. Ook de desserts zijn super! Personeel is erg vriendelijk. De 2 biertjes die werden gebracht waren niet netjes getapt, maar een collega wees hem er nog op voordat het werd uitgeserveerd en maakte snel 2 nieuwe. Heel erg netjes! Top restaurant!
Al twee keer lekker gegeten. Twee keer de Pollo Latina. Smaakte goed. Vriendelijk personeel.
Wij hebben hier heel goed gegeten! De biefstuk is echt een aanrader!!
Slecht Gamba's aangebrand, geen bakje voor het afval, geen water met citroen om handen te ontvetten. Als je dat zegt tijdens afrekenen wordt er gepikeerd gereageerd met daar had u om moeten vragen. Vlees smaakloos. Gepofte aardappels waren waarschijnlijk oude aardappelen en ook te lang gepoft, waren hard en niet kruimig. Sausjes komen uit potjes. Hier gaan we nooit meer komen, zonde van je geld.
Gezellig restaurant, vriendelijke bediening, kwaliteit voedsel uitstekend, portiegrootte voldoende je kunt zelf kiezen hoeveel ons je steak moet zijn. Niet de goedkoopste, wel goed. Zaterdagavond was erg druk hierdoor wat te lang op het hoofdgerecht moeten wachten. Verder prima.Eten: 4/5
Ook tijdens de Corona goed gegeten. 3-gangen menu met carpaccio, rib-eye steak 300gr en tiramisu als dessert. Gegrilde groentes waren niet mijn smaak maar dat is persoonlijk : We waren eerder klaar met eten maar konden nog tot 22:00 blijven natafelen en wat drinken.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Los Argentinos Utrecht.

Utrecht argentijns restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Oudegracht ad Werf 127A/129 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Los Argentinos Utrecht adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Los Argentinos Utrecht. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Los Argentinos Utrecht delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gauchos Grill Restaurant Aan de Gracht Gauchos Grill Restaurant Aan de Gracht 73 meter Het eten was echt heerlijk. Bij keuze maken van welk soort vlees je wil komen ze met ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid