facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lopez Gitaarbouw

Lopez Gitaarbouw

Info

Handgemaakte gitaren



"Ik kan me nog goed herinneren dat ik ooit opnames mocht maken in een grote geluidsstudio waar een prachtige concertvleugel stond. Toen ik daar achter ging zitten en begon te spelen heeft het instrument me tot tranen geroerd,… zo’n mooi geluid en zo fijn bespeelbaar. Ik kon er niet meer achter vandaan komen en heb aan één stuk door zitten spelen. Dát is wat een instrument voor mij moet doen, het moet inspireren en me als componist en muzikant versterken. Precies dát gevoel had ik onlangs weer toen ik de snaren voor het eerst op m’n eigen ontworpen Terzgitaar had gezet. Ik kon niet meer stoppen met spelen en lachen! De vele uren ontwerpen, bouwen en slapeloze nachten waren het allemaal waard, overweldigend!"
Adres: Boomshoeksstraat 4, 7601 VJ Almelo
Telefoonnummer: 0641486094
Stad: Almelo
Route: Boomshoeksstraat 4
Postcode: 7601 VJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lensen guitars Lensen guitars 2 km Hi I am Arjan Lensen. I design and make custom built guitars.
Recensies
Mijn gitaren waren aan een onderhoudsbeurt toe. Ik kende Arnaldo als bouwer van instrumenten en andere mooie dingen Hart van hout en ook als fenomenale gitarist. Ooit heb ik heb hem bij Tommy Emmanuel in het voorprogramma in Wageningen gezien. Ik wist niet dat hij ook aan onderhoud van gitaren deed. Toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Arnaldo via Facebook persoonlijk benaderd. Dat contact was buitengewoon plezierig. Toen hebben we een afspraak gemaakt. Arnaldo heeft mijn gitaren van een geweldige onderhoudsbeurt voorzien. Van alles afgesteld en gereinigd en van nieuwe bruggen en pinnen en noem maar op voorzien. De gitaren waren als nieuw. De sustain is waanzinnig. De bespeelbaarheid is grandioos en het geluid is fenomenaal. Ik ben super blij. Een inspiratie voor nieuwe liederen. Ik kan Arnaldo alleen maar aanbevelen. Dank aardige man. Voor je inspiratie en voor je vakmanschap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid