facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loosduinse Apotheek

Info

Een goede gezondheid is het belangrijkste in het leven. Uw gezondheid, welbevinden en veiligheid zijn voor de Loosduinse Apotheek het hoogste doel.

Geschiedenis

Een goede gezondheid is het belangrijkste in het leven. Uw gezondheid, welbevinden en veiligheid zijn voor de Loosduinse Apotheek het hoogste doel. Bij onze apotheek kunt u terecht voor al uw medicijnen en zelfzorgproducten. En voor een persoonlijk advies en professionele voorlichting.

Adres: Loosduinse Hoofdstraat 185 , Den Haag 2552 AB, NL
Telefoonnummer: 070 397 8676
ln.keehtopaesniudsool@ofni
Stad: Den Haag
Route: Loosduinse Hoofdstraat 185
Postcode: 2552 AB



op zoek naar gerelateerd: apotheek loosduinen korenaer, akelei apotheek, bohemenwijk apotheek, apotheek waldeck, apotheek den haag, apotheek houtwijk, apotheek medicor loosduinen, korenaer loosduinen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
G&W GezondheidsDrogist Kessler G&W GezondheidsDrogist Kessler 4 km Superfoods, Glutenvrije voeding, Homeopathie, Fytotherapie, Vitamines, Mineralen, The...
Apotheek Hofstad Apotheek Hofstad 6 km De service vroeger was veel beter. De apotheekassistente heeft blijkbaar gehoorproble...
Etos Etos 6 km
Etos Etos 6 km
Recensies
Prima apotheek met personeel dat heel alert is. Medicijn voorgeschreven van huisarts die mijn medisch dossier niet had gecheckt. Gelukkig was de apotheker wel alert en stuurde mij terug naar de huisarts voordat zij deze desbetreffende tabletten meegaven. Top!
onvriendelijk personeel ik had de verkeerde medicatie gekregen als je er wat van zegd dan kan je een grote mond krijgen
Super fijne apotheek, prettig personeel altijd vriendelijk en vragen of je uitleg nodig hebt. Die afhaalautomaat is geniaal! Heerlijk om je medicijnen ook buiten openingstijd te kunnen halen, altijd tevreden soms moet je iets langer wachten maar er zijn genoeg zitplekken en het personeel is altijd bezig!
5-Star voor het gehele team, voor jullie vakbekwaamheid en behulpzaamheid, tevens de hoge mate van deskundigheid, alswel jullie uitermate vriendelijkheid. Gelukkig zijn er geen lange wachttijden, kom er 5 dagen per week, ongeveer een 23 jaar geleden voor het eerst, en heb wel wat verloop van personeel ervaren, maar de kwaliteit en de deskundigheid en de vriendelijkheid is nog steeds gebleven, misschien zelfs wel verbeterd, kortom een hele fijne en vakbekwame apotheek, evenzo het personeel. Mocht je nog niet een vaste apotheek hebben gevonden? Dan is deze apotheek een echte aanrader!! Ik ben in ieder geval een enorm tevreden client. Mijn hartelijke dank dat ik mezelf nog steeds een gewaardeerde client mag voelen. Allemaal bedankt daarvoor. Mijn onuitsprekelijke dank. Met vriendelijke groet, Oscar.
Super apotheek. Fijn personeel, meedenkend ook. Indien medicatie halen geen lange wachtrijen zoals bij sommige, indien bezorgd ook zeer vriendelijk en nooit te beroerd om te helpen dit geld tevens ook voor het personeel van de apotheek aanrader dus.
Goede service en nemen de tijd om het een en ander over de medicatie uit te leggen
Schandalig personeel ! Men maakt je belachelijk omdat je hoest omdat je een longontsteking hebt terwijl je laat zien dat je corona negatief ben getest ! Bepaald niet klant vriendelijk !
Apotheek is op zich prima, en personeel ook. Alleen als je dagelijks veel medicijnen bezorgd krijgt, vergeten ze je nog wel eens. Dit zou toch niet mogen gebeuren.
Fijne apotheek. Wordt altijd vriendelijk geholpen. Ook ik deze rare tijden worden genoeg maatregelen genomen om besmetting te voorkomen.
Vriendelijke medewerkers. Hoef nooit lang te wachten. Gewoon een top apotheek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid