facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loopbaancoaching Brenda Mohr I regio Den Bosch & online

Info

Waar ben je van nature goed in? Wat heb je te bieden, wat vind je leuk om te doen, wat zijn je dromen en waar liggen je reëele kansen? Loopbaancoaching in een notendop. Stapsgewijs krijg jij zicht op jouw koers. Om werk te doen waar jij blij van wordt!



"Loopbaancoaching is het middel om inzicht te krijgen in waar je van nature goed in bent en wat je kwaliteiten zijn. Helder wordt wie je bent en wat je te bieden hebt. Wat je dromen zijn, wat je leuk vindt om te doen en waar je reële kansen liggen.Met een gedegen opzet werk je stapsgewijs aan jouw loopbaanplan. Door prikkelende opdrachten en coaching krijg je focus in je ontwikkel- en loopbaankoers. Om werk te doen waar je blij van wordt.In je kracht voel jij je sterk en ervaar je meer zelfvertrouwen, balans, plezier en zingeving. Gevoelens als onrust en onzekerheid verdwijnen naar de achtergrond. Anderen zien dat en hun reacties versterken jou. Het klopt!Als coach begeleid ik je graag bij dit uitdagende proces, omgeving Den Bosch"
Adres:
Telefoonnummer: +31646436586
Stad: Den Bosch


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marly Huisinga Lifecoaching Marly Huisinga Lifecoaching 2 km Tijdens mijn coachingstrajecten leer je bewuster naar jezelf en jouw gedrag te kijken...
Joyeux Opvoedadvies Joyeux Opvoedadvies 3 km Joyce is heel prettig in de omgang en heeft een geweldige ervaring. Ze heeft bij ons ...
Net Thuis Net Thuis 5 km Opruimcoach | KonMari consultant | Professional Organizer | Regio Den Bosch
Spiritueel coach Kaya Spiritueel coach Kaya 5 km Een reis naar jou diepste zelf, opening, inzicht en bevestigingen voor al jou persoon...
Recensies
Wat ben ik blij dat ik na een korte oriëntatie gekozen heb voor een coaching traject bij Brenda. Soms heb je vanaf het eerste moment met iemand een klik. Ik had dat absoluut met Brenda en dat bied een goede basis om in alle openheid en vrijheid met elkaar te praten, reflecteren en te ontdekken. Door haar manier van werken, de opbouw van haar sessies en haar reflectievragen heb ik meer inzicht gekregen in mijn drijfveren, kwaliteiten en valkuilen. Ik ervaar het als heel erg waardevol dat ik in een hectische periode mezelf de tijd heb gegund om vanuit mijn eigen perspectief te toetsen of datgene wat ik doe, nog wel bij mij als persoon past. Brenda heeft me hier echt goed bij geholpen. Mijn meerjaren actieplan ligt klaar, inclusief verschillende scenario’s. De eerste stappen zijn inmiddels gezet. Dit geeft mij een solide basis om de komende jaren als mens verder te kunnen groeien.
Super blij dat ik bij Brenda terecht gekomen ben. Veel over mezelf geleerd, daarbij wist Brenda mij in mijn kracht te zetten waardoor ik keuzes durfde te maken die echt voor mezelf goed waren.
Door de sessies met Brenda heb ik mezelf leren kennen: mijn kwaliteiten, waar ik energie van krijg, wat ik belangrijk vind in werk en privé. Maar het allerbelangrijkste: door de verschillende oefeningen heb ik geleerd hoe ik naar mezelf kan luisteren. Hier heb ik voor de rest van mijn leven profijt van. Brenda stelt de juiste vragen, ze spiegelt en creëert een vertrouwde omgeving waardoor je volledig open kunt zijn. Ze is energiek, heeft humor, is warm, motiverend en scherp. En ze zorgt ervoor dat je het loopbaantraject afsluit met concrete acties die je echt verder helpen om de volgende stap te zetten. Ik raad iedereen Brenda aan!
De begeleiding van Brenda heb ik als zeer prettig, persoonlijk en positief ervaren. Brenda kwam voor mij precies op het juiste moment. Samen hebben we vanaf september gezocht naar wat ik echt leuk vind om te doen en naar waar ik positieve energie van krijg. Naast dat Brenda en ik regelmatig afspraken, kon ik haar ook altijd een berichtje sturen of bellen. Brenda en ik hadden vanaf moment 1 een klik waardoor ik me op mijn gemak voelde bij haar en ik haar vertrouwde. Inmiddels heb ik duidelijk voor ogen waar ik heen wil wat betreft mijn loopbaan maar ook waar ik nu persoonlijk sta. Bij het persoonlijke stuk heeft Brenda mij ook erg geholpen. Brenda is een echte aanrader!
Brenda heeft me heel goed, kundig, en op een heel prettige manier geholpen met het onderzoeken van de richting die ik op wil gaan. Ook weet ik nu beter hoe ik om kan gaan met zaken die me energie kosten en ik heb een concreet plan -waar de eerste stappen al van gezet zijn- om te gaan in de richting waarvan ik nu weet dat ik daarheen wil. Het is goed en fijn om grondig na te denken en te ervaren hoe je meer balans en energie krijgt in je leven, en ik ervaar zelf nu een stuk meer balans en energie dan aan het begin van dit traject. Daar ben ik Brenda dankbaar voor! Verder was het altijd fijn om met haar af te spreken, ze staat naast je, denkt met je mee, en de sfeer vond ik top!
Brenda is betrokken en kundig. Tijdens de sessies heerste er een prettige sfeer waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Het traject is voor mij erg waardevol geweest. Ik raad het iedereen aan!”
Het loopbaancoaching traject bij Brenda heeft mij ontzettend veel inzichten gegeven. Het was duidelijk, afwisselend, helder en persoonlijk. Door het traject heb ik veel over mezelf en mijn capaciteiten geleerd. Voor mij was het een onderdeel van een revalidatietraject en dit was precies het stukje dat ik nog nodig had. Een absolute aanrader!
Wat een topper is Brenda! Alles kan en mag bij haar, je mag groot dromen in haar sessies. Hoe fijn is dat. Niet alleen helpt ze je bij je loopbaankeuzes, ook op persoonlijk vlak heb ik veel dingen geleerd. Je kunt alles aan haar vragen, grote vragen als "Is dit de juiste keuze?", maar ook kleine vragen over bijvoorbeeld je cv!
Brenda is een fijne gesprekspartner om je doelstellingen scherper op je vizier te krijgen. Hartelijk, energiek en kundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid