facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loonbedrijf Workumerwaard

Loonbedrijf Workumerwaard

Info

het loonbedrijf voor al uw werkzaamheden op agrarisch gebied

Adres: slinkewei 15, 8711 hc Workum
Telefoonnummer: 0621246244
Stad: Workum
Route: slinkewei 15
Postcode: 8711 hc



op zoek naar gerelateerd: workumerwaard fryske gea, warkumerwaard
Recensies
Vrolijke mensen hebben alles echt een aanrader
Een gezegde, als je met pinda's betaald heb je apen aan het werk. De werknemers / chauffeurs rijden met de trekkers en kiepers en andere landbouwmachines, als de brandweer door Workum, telefoon in de hand soms een kindje mee in de cabine. Eén van de trekkers heeft zelfs een meertonige claxon alleen voor hulpdiensten toegestaan en wordt om de haverklap gebruikt. Niet erg professioneel dus, de baas is op de hoogte maar goed.
Vanmiddag liep ik in Workum en inderdaad de "apen" van dit bedrijf scheurden zo hard mogelijk met trekkers met vrachten mais vanaf de richting Hindeloopen over de doorgaande weg in het stadje. Eén had inderdaad een soort brandweerklaxon en toeterde er vrolijk op los. Wat een sneu gezicht trouwens. Niet mijn loonbedrijf!!
Was mij ook al opgevallen, ze rijden niet erg professioneel en zeker niet door Workum. Als het kan plankgas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid