facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loonbedrijf F van der Zalm Bv

Loonbedrijf F van der Zalm Bv

Geschiedenis

Loonbedrijf F. van der Zalm is een jong en dynamisch bedrijf, dat in 1997 is opgestart in Noordwijk.

De oorsprong van het bedrijf ligt in de bloembollensector, waar veel kennis is opgedaan in het teelt klaarmaken van land.
Door de aanschaf van haakarm systemen zijn onze werkzaamheden uitgebreid met transport van o.a. bagger, grond, maar ook kool, maïs, gras en zonnebloemen. Door de inzet van gekwalificeerde medewerkers zijn wij ook beschikbaar voor kraan,vrachtwagen en shovel werkzaamheden.

Wanneer u interesse heeft om gebruik te maken van onze diensten, dan horen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Frans van der Zalm en medewerkers.

Adres: Dr Heijelaan 11, 2157NH Haarlemmermeer
Telefoonnummer: 06-53703917
Stad: Haarlemmermeer
Route: Dr Heijelaan 11
Postcode: 2157NH


Recensies
Vertaald door Google Hing op toen mijn Nederlands slecht was. Slechte service en onbeschoft. Origineel Hung up on me when my Dutch was poor. Poor service and rude.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Loonbedrijf F van der Zalm Bv.

Haarlemmermeer landbouwdiensten

openingstijden, locatie, vervoer. Dr Heijelaan 11 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Loonbedrijf F van der Zalm Bv adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Loonbedrijf F van der Zalm Bv. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Loonbedrijf F van der Zalm Bv delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid