facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loonbedrijf B. Scheper BV

Loonbedrijf B. Scheper BV

Info

Betrouwbaar, vakbekwaam en professioneel..

Geschiedenis

Loonbedrijf B. Scheper BV biedt u de oplossing voor al uw agrarische loonwerkzaamheden.
Een modern en geïnnoveerd machinepark, vakbekwaam personeel en jarenlange ervaring zijn de ingrediënten om agrarische bedrijven op alle gebieden bij te kunnen staan; van grondbewerking en slootonderhoud tot mesttransport en van zaaiwerk tot rooi- en hakselwerk.


We leveren het totaalpakket aan agrarische diensten; alle werkzaamheden op het gebied van akkerbouw en veehouderij kunnen wij voor u verzorgen. Bovendien zijn we VKL* gecertificeerd. Dat betekend dat we voldoen aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid en dat onze werkzaamheden de voedselkwaliteit ten goede komen.


Daarnaast zijn we intermediair in de mesthandel. Onze drie vrachtwagens met mestopleggers zijn uitgerust met een weeg- en bemonsteringsinstallatie. We beschikken over voldoende opslagruimte in het werkgebied voor alle soorten mest, waardoor u voor zowel het aanvoeren als het afvoeren van mest terecht kunt bij ons. Ook kunt u bij ons terecht voor transport met een walking floor, we zijn GMP+ gecertificeerd.

Onze taak

Efficiënt en effectief in agrarisch loonwerk en transport.

Producten

Bemesting, Sleepslangbemesten, Mesttransport, Zaaien van maïs, gras, bieten, cichorei, graan, Poten van aardappels, Grondbewerking, Kraan en minikraan, Shovel, Transport met walkingfloor, Maishakselen, Grashakselen, Groot pak persen, Ronde balen persen, Kalkstrooien, Bietenrooien, Aardappelrooien, Cichoreirooien, slotenmaaien, bodemfrezen, maaikorven

Adres: De Noesten 13, 9431TC Westerbork
Telefoonnummer: 0593-331555
ln.vbrepehcsb@ofni
Stad: Westerbork
Route: De Noesten 13
Postcode: 9431TC



op zoek naar gerelateerd: loonbedrijf schepers oosterhesselen, loonbedrijf drenthe
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Loonbedrijf B. Scheper BV met het openbaar vervoer


Westerbork, Oosteinde 340 meter
22
Westerbork, Oosteinde 380 meter
22

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid