facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loohuis Antiek & Klokken

Loohuis Antiek & Klokken

Info

Gespecialiseerd in de in- en verkoop van antiek & klokken, taxaties, reparatie en restauratie klokken en uurwerken, brocante, tweedehands meubelen en meer!



"Bij ons vind je een ruim aanbod aan antieke klokken, antiek meubilair, brocante en veel meer kwaliteitsartikelen voor de laagste prijs. Bij ons betaal je niets extra's voor een chique, onpersoonlijke entree. Wij hebben aandacht voor onze klanten in onze gezellige en knusse antiekwinkel.Wij zijn gespecialiseerd in: 1 de in- en verkoop van antieke klokken meer dan 250 klokken!; 2 de in- en verkoop van antieke meubels; 3 de reparatie en restauratie van complete klokken, allerlei soorten uurwerken, klokkasten en meubilair; 4 taxaties; 5 landelijke en brocante meubelen; 6 kleingoed; 7 tweedehands meubelen; 8 glas-in-lood, tiffany en raamhangers; 9 vintage, retro en industriële artikelen; 10 curiosa."
Adres: Denekamperweg 30, 7678SZ Geesteren, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0546632799
Stad: Geesteren
Route: Denekamperweg 30
Postcode: 7678SZ



op zoek naar gerelateerd: Dure antieke klokken, Antieke klokken tweedehands, Antieke staande klokken te koop, Antieke klokkenstellen, Inkoop antieke klokken Den Haag, Antieke hangklokken, Bekende klok merken, Hollandse staande klok
Recensies
Prachtige stoelen. Ik ben op zoek naar 4 stoelen voor bij mijn zwaar donkereiken eettafel. Verkoopt u alleen losse stoelen ?
Een klok, waarvan ik graag de waarde wilde weten, laten beoordelen door dhr. Loohuis aan de hand van enkele foto's. Al snel reactie over wat voor soort klok het was , hoe oud en welke waarde. De waarde was niet zoveel waardoor er ook geen taxatie kosten in rekening gebracht zijn. Prima en vriendelijke afhandeling!
Super aardige klokkenmaker. Geweldige vakman met liefde voor zijn vak. Mooie prachtige klok aangeschaft.
Website ziet er leuk en vriendelijk uit, tot zelfs een vriendelijk verzoek om voor meer informatie gerust contact op te nemen. Na het versturen van een vraag kreeg ik echter een erg kortaf en lomp antwoord terug. Dit had ook in normaal NL gegeven kunnen worden. Sorry, ik ga geen klant worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid