facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loogman

Loogman
Adres: Middendreef 199 , Lelystad 8233 GT, NL
Telefoonnummer: 020 645 6461
Stad: Lelystad
Route: Middendreef 199
Postcode: 8233 GT



op zoek naar gerelateerd: Loogman Hoofddorp, Loogman Almere, Loogman Utrecht, Loogman Amsterdam, Loogman Wasrad, Loogman korting, Loogman Poetscentrum, Loogman prijzen
Recensies
Ook eens een beleving om eens 10 minuten stil te staan in de carwash! Altijd goed geholpen en auto komt er schoon uit.
Ze doen wat ze beloven, auto mooi schoon als je de wasstraat in rijdt. De wasboxen zijn daarnaast in nette staat, alles functioneert. Prima plek om de bolides te reinigen !
Auto wordt goed schoon. Zelfs het achterraam van m’n hatchback met raamspoiler wordt schoon zonder dat iemand het met de hand van te voren wast. Eerste wasstraat ooit waar dat is gelukt. Het was druk maar tempo in de wasstraat zat er lekker in. Hoefde niet lang te wachten. Stofzuig plekken waren bezet allemaal door drukte, kan gebeuren. Gratis lucht voor banden. Wat wil je nog meer? Zou wel iets goedkoper mogen, maarja.
Vandaag maar langs geweest, de auto zag er niet uit. Na eindelijk aan de beurt te zijn, werd ik blij verrast, ik had voldoende punten voor de showroom wasbeurt, helemaal gratis!! Daarna hele auto van binnen met de gratis stofzuiger bezig geweest, hij ziet er weer tiptop uit! Bedankt Mr. Loogman Carwash.
Al jarenlang ben ik hier vaste klant. Ze hebben een hele fijne wasstraat en ook de mogelijkheid om het met de hand te wassen. Het personeel is vriendelijk en ze denken altijd mee voor het beste pakket en prijs. Met de app heb ik vaak korting dus dat is ook heel fijn!
6 minuten je auto wassen voor 3 euro. Tijd genoeg voor mijn VW Fox! Ook de machine ,waar je gratis je matten in kan reinigen is top .
Goede wasstraat met na het wassen gratis zuigen, blazen, matten kloppen en banden oppompen
hogedreruk reiniger bleef water spuiten zonde en 3 euro per keer . 6 min. wel schoon verder en druk. onhandige smalle inrit
Jammer dat je de spuitlans niet gewoon even op pauze kan zetten, tijd loopt gewoon door.
Prima autowasstraat. Mooi schoon en na afloop gratis stofzuigers beschikbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid