facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loogman Carwash Lelystad

Loogman Carwash Lelystad

Info

Met als kernwaarden 'Snelheid, Kwaliteit en Beleving' gaat Loogman Carwash voor het ultieme wasresultaat van jouw auto!

Adres: Middendreef 199, 8233 GT Lelystad
Telefoonnummer: +31320256603
Stad: Lelystad
Route: Middendreef 199
Postcode: 8233 GT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Volvodealer Jacob Schaap Volvodealer Jacob Schaap 1 km Goed geholpen, al niet heel erg enthousiast of betrokken. Had niet het gevoel dat ik ...
BP BP 2 km Jammer dat er tegenwoordig kleuters achter de toonbank staan die meer aandacht hebben...
Shell Shell 3 km
Recensies
Het is zeker een mooie wasstraat met een goed bijgehouden set aan wasboxen! Ik kom er eigenlijk wel iedere week, net zoals mijn vader. Het enige nadeel vindt ik zelf, is dat deze wasstraat in vergelijking met andere wasstraten vrij erg verouderd is. Vergeleken met andere filialen
Auto niet schoon, voorwassers stonden maar een beetje te ginnegappen met elkaar. Uiteindelijk ook slecht gedroogd. Met een doek het zelf maar afgemaakt. Niet alle stofzuigers deden het. Als je het zegt is het antwoord: “ mijn excuses mijnheer”. Nou, daar hebben we wat aan. Laatste keer bij Loogman.
Een hele fijne plek om je auto te laten wassen. Ze hebben goede materialen en als je gebruikt maakt van hun app spaar je automatisch voor korting op volgende wasbeurten.
Mijn auto blijft weken schoon, de stofzuiger en matten reiniger die bij de service zijn inbegrepen zijn geweldig! Mis alleen nog iets voor de binnenkant van de ramen...
Nooit te druk en de wasboxen zijn fijn. Wasboxen is alleen met pin betalen. Altijd borstels zonder zand o.i.d. als je een beetje snel bent kan je voor €3,- je hele auto wassen.
Ik hoefde niet eens mijn app te openen, of ik was al opgezocht in het systeem en was alles al geregeld. Super service!! En mijn auto is nu vooral erg goed schoon, ik ben zeer tevreden.
Binnen een mum van tijd een schone auto, niet te duur en incl zelf stofzuigen en perslucht voor het dashboard
Heel goed, supergoed, maar wel steeds duurder. Na het wassen gratis stofzuigen en banden oppompen..
Een snelle een goede carwash. Ik had programma van €13,50, dit programma bestaat uit : wassen, drogen, gratis stofzuigen, velgen reinigen, bodem reiniging en glaswax. Bij het stofzuigen kan je ook gratis je matten reinigen. Ik kom hier zeker nog een keertje terug! Goede prijs-kwaliteitverhouding.
De wasstraat van Loogman is goed bereikbaar, medewerkers zijn altijd vriendelijk, voldoende ruimte om na het wassen je auto uit te zuigen!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Loogman Carwash Lelystad met het openbaar vervoer


Lelystad, De Rietlanden 40 meter
8
Lelystad, De Rietlanden 40 meter
148
Lelystad, De Rietlanden 110 meter
148
Lelystad, De Rietlanden 120 meter
7
8
Lelystad, Tjalk/Groenhorst 460 meter
1

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid