facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LOODS81

LOODS81

Info

Bij Loods81 kunt u terecht voor verse vleeswaren, salades, traiteursgerechten en buffetten die bereid worden in eigen keuken.

Geschiedenis

José en Jean Conjarts startten in 1962 hun agrarisch bedrijf aan de Rijksweg 81in Margraten.

In 1986 werd de aardappelloods gebouwd. Jarenlang werden in de loods naast de boerderij aardappels opgeslagen, gesorteerd en verkocht aan particulieren, frituren en restaurants.

Het bedrijf groeide uit tot een begrip in de regio. In 2000 zijn ze gestopt met het bedrijf. Nu is de tijd gekomen voor een nieuwe generatie en een nieuwe bestemming voor de voormalige aardappelloods:
Dochter Angelique en man Hands beginnen hier een eetpodium

Nieuwe generatie, traiteur, eten en drinken.

Bij Loods81 in Margraten kunt u terecht voor verse vleeswaren, salades, traiteurgerechten en buffetten die bereid worden in eigen keuken. Ook hebben wij in de loods en bij goed weer op het terras een kleine kaart met koffie, thee, verse sappen, belegde boordjes, salades, warme gerechten als soep, quiche, pasta, koninginnenpasteitje en meer.

Onze broodjes, salades, en warme gerechten kunt u eveneens meenemen.

LOODS 81 biedt tevens vele mogelijkheden als vergader- en feestlocatie.

Foto/video gemaakt door: BENvc Productions



"Het is een droom die verwezenlijkt is, ons Eetpodium Loods81 in Margraten. Dé plek in Zuid-Limburg waar mensen samenkomen die houden van lekker eten en drinken. In een landelijke sfeer en puur huiskamergevoel geniet u van versbereide gerechten op basis van vakmanschap en liefde voor koken. Met als belangrijkste factor: kwaliteit."
Adres: Rijksweg 81 , Margraten 6269 AB, NL
Telefoonnummer: 043 450 3922
ln.18sdool@tcatnoc
Stad: Margraten
Route: Rijksweg 81
Postcode: 6269 AB


Openingstijden

Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: 10:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: loods81 openingstijden, loods 81 limburg, loods 81 traiteur, italiaans restaurant margraten, rijksweg 81 margraten, chriske margraten, traiteur margraten, restaurant de loods margraten
Recensies
Eetpodium doet zijn naam eer aan, samen met de historie van de aardappel loods 81, mag men een bezoek niet over slaan. In een unieke ambiance van industriële look, maar verfijning naar het klassiek, zoals glas in lood, is het aangenaam vertoeven. De winkel binnen verraad al de exclusieve ambacht van puur eten. De verzorgdheid van een kop koffie is al zeer compleet te noemen. Maar het bestelde broodje brie....subliem. Hier zit passie voor het vak in. Te zien, te ruiken en te proeven. Heerlijk! Gecombineerd met vriendelijk personeel, die hun werk als vakwerk zien, is dit de combinatie voor brunch en lunch. We komen snel weer! Vegetarische menuopties: Op het menu staan vegetarische gerechten aangegeven. Parkeren: Vanuit Margraten de tweede poort is de ingang. 25 auto's max Rolstoeltoegankelijkheid: Voor de rolstoel ivm grind, kleine helling, afstappen, parasol tegels, slecht bereikbaar
Jammer het zelfde gerecht paar maanden later, veel lekkere dingen waren er niet meer bij.!!..sfeer binnen nu wat meer stress...helaas wat jammer.!!......Eten: 3/5
Heerlijke lunch met daarna nog een lekker stukje taart! stuk voor stuk lekkere gerechten! De aankleding en stijl zijn, hoe kan het ook anders, landelijk en het geheel doet erg gezellig aan. Het ziet er allemaal verzorgd uit en word gecompleteerd met ontzettend behulpzaam en vriendelijk personeel!
Bestaat in juni 2023 al acht jaar, maar vandaag eindelijk ontdekt. Helaas, want Loods81 is FANTASTISCH . Geweldige kwaliteit eten, streekgerechten, vriendelijk personeel, industriële/stoere inrichting, leuke startplek voor een wandeling en eten of leuke producten mee naar huis nemen is ook mogelijk. AANRADER! Gaan we zeker nog eens doen.
Op aanraden van onze gastheer waar we verbleven , zijn we gewandeld van vilt naar Margraten om uiteindelijk hier uit te komen. De entree is al mooi, er zit meteen een winkel met allerlei eten. Niet het goedkoopst maar het ziet er mooi uit. De keuze vd kaart is ruim. We hadden een boeren omelet en een Videla. Beide waren erg smaakvol en een flink portie. Zeker de moeite waard.
Waanzinnig leuke plek om te lunchen. We waren met zijn 6’en. Het vriendelijke personeel heeft ons gastvrij ontvangen. De koffie was heerlijk, echte Maastrichtse blend aangekleed met een zelf gemaakte koek en een likeurtje met slagroom mmm. De lunchkaart is zeer gevarieerd en de broodjes waren voortreffelijk. Rijk van smaak en beleg. De ambiance is zeer gezellig en het is een absolute aanrader om hier een middag door te brengen. Wij komen zeker terug!
Een hele leuke zaak. Hier kun je ook verse lokale producten kopen zoals o.a. brood, kaas en wijn. Helaas was het erg druk toen wij er waren. Vriendelijke bediening. We stonden buiten aan een tafeltje. De houten vlonders op het terras zijn toe aan een opknapbeurt. We hadden hier een heerlijke salade gegeten.
Leuke trendy tent. Restaurant en winkel in één. Zeer vriendelijk personeel. Prima eten en drinken.Eten: 4/5
Ik was ervoor het eerst en het beviel mij direct. Er wordt van een kleinigheid tot een hele volwaardige maaltijd geserveerd. En dat voor een heel redelijke prijs. Zeer zeker waard om terug te komen. 5 november 2022 weer eens gaan uit eten. Hadden een Tappas schotel en een boeren omelet besteld. Het bestelde was vlug klaar en geserveerd. Zeer zeker de moeite waard om om om te rijden. Parkeren: Parkeer gelegenheid is wel wat krap .
Kwamen er al een paar keer voorbij op weg naar ons vakantieadres De Roompot en de aandacht was getrokken. Op de terugweg van American Cemetery Margraten op het terras neergestreken. Wat hebben we hier lekker gegeten zeg. Ook de latte Macchiatto was perfect. Na de lunch dachten we even binnen af te rekenen maar daar bleek ook nog een winkel te zijn met allemaal verse en prachtige producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid