facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loods Lounge

Loods Lounge
"Het zonnige terras, de open haard en de unieke ligging tussen de jachthaven en het centrum van West-Terschelling, maken Loods tot een heerlijke plek voor elk moment van de dag."
Adres: Willem Barentzkade 39 , West-Terschelling 8881 BD, NL
Telefoonnummer: 0562 700 200
Stad: West-Terschelling
Route: Willem Barentzkade 39
Postcode: 8881 BD


Openingstijden

Maandag: 09:00-23:00
Dinsdag: 09:00-23:00
Woensdag: 09:00-23:00
Donderdag: 09:00-23:00
Vrijdag: 09:00-23:00
Zaterdag: 09:00-23:00
Zondag: 09:00-23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
El Mundo El Mundo 158 meter Wat is het hier heerlijk vertoeven. Kwaliteit van de tapas is super. Mooie smaken en ...
Recensies
Altijd heerlijk eten! Op Terschelling is een verblijf niet compleet zonder een bezoek aan Loods. Vakmanschap! Een heerlijke kaart met wisselend menuplankje. Gegarandeerd wat lekkers voor iedereen. Persoonlijke aandacht van de bediening.
Prachtig modern restaurant met mooi zonnig terras en uitzicht op zee. Perfect voor een heerlijk lunch of tapas middag. Veel leuke vegetarische en vegan opties, zoals de wortel gember soep 7,75. Hoofdgerechten van 19,50-26,50 euro. Aanrader!Aanbevolen gerechtenAppelgebak
19 Juni hier gegeten. Druk druk druk, maar alles liep perfect en smooth! Zelden zo'n goede restaurant gezien, waar men in de rij stond om hier te kunnen eten tijdens het Oerol festival, dat zegt wat over het restaurant! ik zei tegen mijn man, 'hier moeten we wezen!' Binnen no-time stond er een drankje en eten op tafel, geen haastig gedoe en rustig van het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert kunnen genieten. Chapeau!!!Tussendoor nog wat drankjes besteld, maar kon het niet geloven dat het zo snel, tijdens deze drukte werd geserveerd. De 2 gastvrouwen hadden oogcontact en hadden alles onder controle. Bravo!
Een prima plek om te eten met mooi uitzicht over de haven. De loszittende parasol zorgde voor wat acrobatiek en een omgevallen glas bij de bediening. Dat had eenvoudig opgelost kunnen worden. Voor veganisten als wij staat er best wel wat op de kaart, maar het is best wel prijzig. Wij kozen voor de op Terschelling gemaakte paddenstoelenkroketjes waar we heel nieuwsgierig naar waren. Eigenlijk was dat een lunchgerecht maar dat was geen probleem. Namen er een soep mijn vrouw en een kleine salade bij. De kroketten waren heerlijk. De bediening vriendelijk en je zat er lekker.
Mooi gesitueerd terras, maar als we verder kijken een in mijn ogen een karige menukaart. Voor de mensen die houden van een meer standaard kaart is dit niet de beste keus. Voor vegetariërs/veganisten is er een redelijke keus. Het uiterlijk van gerechten is mooi, maar een in schijven gesneden rode biet met aardappelpartjes voor 20+. Niet het verwachte avondje uit.
Wij kwamen hier net toen de keuken sloot, tijdens Oerol, maar mochten toch nog bestellen, heel fijn! Het eten was heerlijk en bijna meteen klaar. Vorige keer met een grote groep was het ook al prima. Er is een prima selectie van bier, wijn of non alcoholisch. De locatie is top met uitzicht op de haven, en er is veel ruimte zowel binnen als op het terras. Een echte aanrader!
Je kunt hier maximaal 1 uur en 3 kwartier eten. Dan willen ze wel dat je weg gaat om de tafel weer te verhuren. Dus geen restaurant voor een leuke avond uit. Snel eten en wegwezen. Eten is ook niet bijzonder, niet op smaak en onsamenhangend. Bonbons met koffie worden verkocht met likeur smaak. Waarschijnlijk was de likeuren op want de bonbons smaakte naar niets. Als beroeps recensent zou ik dit restaurant niet aanraden voor een gezellige en lekkere avond uit.
Heerlijk restaurant met groot terras rondom, voorzien van hippe loungebanken, gesitueerd nabij de haven van West-Terschelling. Hier is het de gehele dag druk en goed toeven. Uitgebreide drankenkaart, heerlijke lunch en dinerkasrt vol met diverse gerechten. Op dit adres heeft iedereen het gezellig en is er voor elke maag wat wils. Genieten gegarandeerd.
Super gezellig restaurant waar je een mooi uitzicht hebt over de haven. Zeer vriendelijk personeel en waar je lekker en goed kan eten
Heerlijk eten op een super leuke plek! Als lunch gebakken mosselen een heerlijk gerecht met uiteraard mosselen, garnaaltjes en zeekraal echt een aanrader. Ook het broodje hamburger was prima. Heerlijke witte sauvengion uit New Zealand erbij echt genieten. Vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid