facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loods 5

Loods 5
Adres: Leeghwaterstraat 69 , Sliedrecht 3364 AE, NL
Telefoonnummer: 088 655 0555
Stad: Sliedrecht
Route: Leeghwaterstraat 69
Postcode: 3364 AE


Openingstijden

Maandag: 10:00-17:30
Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00-17:30
Donderdag: 10:00-17:30
Vrijdag: 10:00-17:30
Zaterdag: 10:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: loods 5 outlet, loods 5 - amersfoort amersfoort, loods 5 duiven, loods 5 lampen, loods 5 openingstijden, loods 5 amsterdam, loods 5 maastricht, loods 5 sliedrecht
Recensies
Absoluut een mooie zaak! Maar wel heeeel erg groot! Restaurant aan het eind of begin is leuk rn lekkere broodjes, maar mijn tip is om ook iets van horeca op de helft te plaatsen. Met oudere mensen, minder validen en/of kinderen is het zo niet te doen!! Een bankje met een frisdrank/koffie automaat op de helft of op ieder 1/4 zou al heel erg helpen!! Maar verder echt hele leuke afwisselende zaak!!
Grote hal met heel veel woonaccessoires. Meubelaanbod is wat karig. Leuk om er even rond te wandelen. Lekkere koffie kan je er drinken.
Een groooote winkel, met heel veel meubels, interieurspullen heel veel mooie en lelijke kunstplanten ook verspreid inde zaak ,speelgoed en bij de ingang een mooie planten hoek. Lekker lunchen boven. Je kunt uren struinen in n alle leuke hoekjes.
Een enorm grote winkel met alles wat je maar voor in huis kan wensen. Van meubels tot accessoires tot verzorgingsproducten. Alles is geprijsd van €… voor €…. Vind het een beetje ongeloofwaardig dat alles voordelig is en in de aanbieding. Sommige artikelen zijn voor de aanbiedingsprijs op andere sites voor diezelfde prijs te vinden.
Mooie woonwinkel met veel keuze in accessoires en meubelen. Prijzen zijn wat aan de hoge kant voor veel spullen maar slagingspercentage ligt erg hoog. Restaurant ook de moeite waard om wat te eten en te drinken. De koffie en Chai Latte zijn erg lekker en prijs kwaliteit is ook goed.
Altijd een leuke locatie om te winkelen voor inspiratie en huiselijke inrichting. Zeer vriendelijk personeel, en ook in de zaak actief aanwezig op meerdere ruimtes. Verder een leuke inrichting en voldoende te zien. Loods 5 laat echter te weinig zien qua naam en bekendheid van de Designers die aan Loods 5 leveren. Vind dat dat meer benadrukt mag worden, vaak komen we voor een specifieke Designer/merk bij Loods 5. Een 4 sterren, de laatste ster enkel als er ook wat meer aandacht gaat naar de Designers per ruimte.
Waardeloos! Zo lang je in de winkel koopt is het oké maar via de webshop...wat een drama! Op 8 oktober een salontafel besteld, na 3 telefoontjes bleek dat deze wordt geleverd door een deelnemer van Loods5 en deze deelnemer kon alleen op vrijdagochtend leveren wat een slechte service!, wat voor ons onmogelijk was ivm werk. Na veel gedoe in november de order geannuleerd, per mail bevestiging gehad dat ik zo spoedig mogelijk mijn geld terug zou krijgen. We zijn inmiddels 2.5 week verder en nog steeds niks ontvangen! De klantenservice reageert niet op mijn mails, dan maar een klacht indienen welke binnen 2 werkdagen opgepakt zou worden en ook dat is niet gelukt. Tijd dus voor een slechte review, voor mij nooit meer Loods5 en contact opnemen met m'n rechtsbijstand want hier kom ik niet doorheen...
Leuke winkel met meubels en met name aparte accessoires voor in en om het huis. Het concept kleine winkelunits in een grote loods creert veel diversiteit, dus voor elke smaak wat wils en je gaat met meer naar huis dan de bedoeling is. Nadeel van het concept is dat verschillende units vergelijkbare producten kunnen verkopen en dan moet je soms weer heel de winkel door om bijv. deze onderling te vergelijken. Dit is eigenlijk alleen een nadeel volgens veel mannen; volgens mij vinden vrouwen het heerlijk om zo te winkelen.
Levertijden op de site kloppen niet. Er komt nog een levertijd van een externe leverancier bij van zo’n 5 - 6 weken. Nooit een berichtje ontvangen dat de levertijden zouden afwijken. Ineens krijg ik te horen, nadat de levertijd is verstreken, ja we leveren pas 4 januari. Als je erover belt of een klacht indient word je niet serieus genomen. Ze vinden levertijden op website accuraat, want ze tellen de levertijd van een externe leverancier niet mee. Het gaat de klant er toch om wanneer het product in huis is!! Nul klantvriendelijkheid en nul eerlijkheid bij het bestellen. Nooit meer.
Wij hebben half april dit jaar een tafel besteld bij Loods 5. Netjes geholpen en geheel volgens afspraak 2 maanden later geleverd. Tot dus ver positief. Helaas bleek het tafelblad beschadigd te zijn tijdens de productie en door de fabrikant Hout&Staal slecht gerepareerd. Nu zijn we 5 1/2 maanden 8 maanden vanaf bestelling en 3 leveringen verder en hebben nog steeds niet het juiste tafelblad. Loods 5 zegt dat het onmacht is en schuilt zich achter de fabrikant. Hout&Staal laat via Loods 5 weten het proces niet te kunnen versnellen. Onderaan de streep heb ik 6 maanden geleden aan mijn deel van de afspraak voldaan en de tafel betaald, maar nog niet de juiste tafel ontvangen. Sinds het laatst verkeerd geleverde tafelblad is de levertijd van de 4e blad nog eens met 2 weken vertraagd. Wij voelen ons niet serieus genomen en geheel niet gehoord. Heel slecht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid