facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loods 5

Loods 5

Info

Loods5 Design, Het designwarenhuis binnen Loods 5 in Zaandam, Sliedrecht en Amersfoort. Open 7 dagen per week!

Geschiedenis

Bij Design5 koop je veilig en makkelijk online designmeubelen, verlichting en accessoires van de bekendste designlabels. In de door Design5 samengestelde collectie vind je het beste en mooiste uit het aanbod van meer dan 50 designmerken. Van de bekendste designklassiekers tot de hipste nieuwe items en altijd gegarandeerd het originele product. Laat je inspireren door de combinaties van onze online stylisten en creëer je eigen stijl met echt design.

Ieder heeft een eigen smaak, maar een goed ontwerp heeft altijd klasse. Vorm, functie, materiaal, kleur; over alles is nagedacht en dat zie je. Je hebt geen huis vol design nodig om het 'wow' effect te krijgen. Ontdek wat één mooie vaas of bijzondere designlamp doet voor jouw interieur. Heb je nog geen favoriete ontwerper? Blader door onze collectie en lees meer over de merken en hun ontwerpers.

Wil je de collectie van Design5 in de winkel zien, of wil je vandaag al genieten van je aankoop, bezoek dan Loods5 in Zaandam, Sliedrecht of Amersfoort. Hier vind je Loods 5 Design, het Designwoonwarenhuis binnen Loods 5 en de officiële winkel van Design5. Neem de tijd, want met ruim 3000 m2 design is er veel te zien en te beleven. Voor advies of vragen kun je terecht bij ons altijd aanwezige designteam en alle designproducten (m.u.v. maatwerk) zijn op voorraad en kunnen meteen mee naar huis.

Producten

Designmeubelen, verlichting en accessoires van o.a. Vitra, Ferm Living, Hay en Artemide.



"Loods 5 Zaandam is gevestigd in de voormalige Bruynzeel-fabriek in Zaandam. Bij onze winkel vind je alles voor een eigen interieur, van banken, bedden en kasten, tot tafels, stoelen en woonaccessoires. Omdat we samenwerken met tientallen deelnemers, vind je iedere dag een ander verrassend assortiment. Van bekende designmerken tot huismerken en merkloos; bij Loods 5 slaag je met iedere smaak en voor iedere woonstijl. Hoe wil jij wonen?"
Adres: Pieter Ghijsenlaan 14b , Zaanstad 1506 PV, NL
Telefoonnummer: 088 655 0555
ln.5ngised@ofni
Stad: Zaanstad
Route: Pieter Ghijsenlaan 14b
Postcode: 1506 PV


Openingstijden

Maandag: 10:00-17:30
Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00-17:30
Donderdag: 10:00-17:30
Vrijdag: 10:00-17:30
Zaterdag: 10:00-17:30
Zondag: 10:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: loods 5 outlet, loods 5 lampen, loods 5 openingstijden, loods 5 amsterdam, loods 5 maastricht, loods 5 sliedrecht, loods 5 duiven, loods 5 zaandam
Recensies
Grote meubel inspiratie winkel met veel verschillende soorten stijlen onder een dak. Weinig personeel.
Klantonvriendelijkheide winkel, met een typisch geval van het kastje naar de muur. Het product - de stoel- was alleen online te verkrijgen, terwijl anders werd vermeld. Dus voor niets naar de winkel gereden. Verder werd er op geen enkele manier een poging gedaan om te helpen, eerst dan moet je het maar vragen bij de informatiebalie, dan bij designafdeling. En vervolgens een uitermate - ach ja - dat is niet aan ons, online kun je nu eenmaal meer producten kwijt. Kortom mijn advies zou zijn, ga niet naar de winkel het is toch online verkrijgbaar, en koop vooral ergens anders. Want ik denk dat er genoeg andere wel leuke zaken zijn, die je echt verder willen helpen en begrijpen dat het best handig is om eerst de stoel te proberen alvorens hem te kopen.
Helaas mijn 5 sterren review aangepast naar 1 ster. Een tafel besteld waarbij ik er op de dag van levering achter kwam dat het blad bol is. Direct contact opgenomen en als reactie krijg ik dat de leverancier zegt dat het tafelblad niet bol is. Echter is de bolling duidelijk te zien op de foto's, ook met waterpas. Aan mijn vraag om de tafel weer op te halen en mijn geld terug te storten wordt geen gehoor gegeven. ____________________________________________ Wat een geweldige winkel, onwijs veel mooie meubels voor verschillende prijsklassen. Je kunt hier gerust een halve dag spenderen. Het restaurant op de 1e verdieping is ook erg fijn om te zitten. De tosti kaas bieten rendang is echt fantastisch lekker.
Super gave winkel met een zeer divers assortiment en voor elk budget is er wel wat leuks te vinden. Ik kom er graag terug.
Prachtige winkel, alleen slechte klantenservice. Meerdere artikelen gekocht, waaronder een soort tegeltjes schilderij om op te hangen. Deze netjes opgehangen en valt dezelfde dag nog van de muur. Het hangertje hangt nog aan de muur, de tegeltjesplaat heeft los gelaten van het hangertje. Wanneer ik hierover contact zoek, wordt er gezegd dat het bevestigingsplaatje zou moeten houden en de leverancier heeft deze zelf ook aan de muur hangen, en die blijft hangen. Tsja dat is fijn, maar die van ons niet… Vervolgens geef ik aan dat ik het artikel terug wil brengen, maar opsturen mag niet, ik moet naar de winkel voor mij meer dan 100 km, en dat ongebruikte ! artikelen dan geruild mogen worden. Ontzettend slecht voor zo’n prachtige winkel verder.
Ik ben er een hele tijd niet geweest. Hoop veranderd en ook veel merk spullen. Van slaapkamer tot keuken is er van alles te koop.
Review over het restaurant: Alle broodjes kunnen op glutenvrij brood belegd worden. Smaakt erg lekker! Ik heb zelf een notenallergie en er werd goed gekeken of hier aanpassingen voor gemaakt moesten worden. *Zelf geen probleem met kruisbesmetting gluten, wel problemen met kruisbesmetting noten
Online vloerkleed besteld, geen communicatie van Loods 5 en de deelnemer Veer Carpets over wanneer het uitkomt voor levering. Tevens ook zonder kennisgeving naar mij dat het verstuurd was. Stond opeens gewoon voor mijn deur terwijl ik niet thuis was. Het had gestolen kunnen worden. Klantonvriendelijk. Leuke reactie van Loods, Jammer dat je niet enthousiast bent over onze service.. Hoe zou dat nou komen? Loods 5 heeft verzaakt om mij te informeren. Op de website van Veer Carpets word aangegeven dat de levering informatie aan de dropshipper word gegeven die het vervolgens aan de klant moet communiceren. Misschien moet jullie gewoon eens beter je werk gaan doen.
Leuk om er door te lopen. Jammer dat sommige stenthouders geen prijzen vermelden of er een puzzel van maken.
Leuke spullen, cash en carry concept heeft er bij ons wel een paar keer voor gezorgd dat we mis hebben gegrepen. Heb je 2 lampen nodig, staat er maar eentje. Bestellen kan ook maar dan moet je weer terug naar zaandam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid