facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loodgietersbedrijf M. Baerts

Info

Contact met ons opnemen kan via. [email protected]
06-15345305

Geschiedenis

Lekkages aan uw waterleiding kunnen veel waterschade veroorzaken. Snel handelen is dan belangrijk. Maar we leggen ook nieuwe systemen aan. Vakkundig en betrouwbaar.

Niks is gevaarlijker dan werken met gas. Wij hebben alle gereedschappen en kennis in huis om veilig te kunnen werken. Wij sluiten u snel en veilig aan op uw gasnetwerk.

Wij repareren en installeren alle reguliere CV-installaties. Bij verbouwingen en uitbouwen adviseren we u over de juiste CV-installaties. En we installeren het vakkundig, zodat u onze storingslijn niet meer hoeft te bellen.

Het sanitair is belangrijk in uw huis. Wij bouwen vakkundig nieuwe badkamers en toiletten. We adviseren u bij de aanschaf en bij een efficiënte indeling. De installatie doen we snel en vakkundig, zodat het probleemloos functioneert en er top uitziet.

Wat kunt u van Loodgietersbedrijf Marlo Baerts verwachten?

Marlo Baerts is een zeer ervaren loodgieter, die al vele jaren problemen met water, gas, CV-installaties, dakgoten, zinkwerk en rioolwerk oplost. Door de toenemende drukte heeft Marlo een loodgietersbedrijf opgezet. Om alle klanten nog beter en sneller te kunnen helpen. Een loodgietersbedrijf om trots op te zijn en waar klantgerichtheid en service nog hoog in het vaandel staan.
Naast het verhelpen van storingen en reparaties biedt Loodgietersbedrijf Marlo Baerts het totale installatiepakket aan: Water, Gas, Centrale verwarming, Dakgoten, Zinkwerk en Riool. Voor nieuw- en verbouwprojecten kunt u Marlo Baerts ook inschakelen.
We bouwen en installeren uw hele badkamer en sanitair. Volledig nieuw of een verbetering van uw huidige badkamer. Loodgietersbedrijf Marlo Baerts luistert naar uw wensen en vertaalt dat professioneel door naar een topkwaliteit sanitair voorziening. Mooi en functioneel.

Ook voor onderhoud aan uw c.v. ketel bent u bij ons aan het juiste adres. Totale verbouwingen of aanpassingen aan uw woning kunt u ook gerust aan ons overlaten.
Neem gerust contact op als u iets wilt weten.

Adres: P. van der Meerschstraat 20, 11689 xp Zwaag
Telefoonnummer: 06 15345305
Stad: Zwaag
Route: P. van der Meerschstraat 20
Postcode: 11689 xp


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 07:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baerts Loodgieters Baerts Loodgieters 0 meter Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is een 24/7 loodgieter in de provincies Noord-Holland ...
Hove Installatietechniek Hove Installatietechniek 1 km Ik ben ongelofelijk verbaasd over de vriendelijkheid van deze man.
Maatwerk Keukens Maatwerk Keukens 2 km Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van maatwerk keukens. Wij werken m...
Grando Keukens & Bad Hoorn Grando Keukens & Bad Hoorn 2 km Heel goed geholpen bij de koop. Nu afwachten op de levering en installatie in de twee...
M P Habes Installatiebureau M P Habes Installatiebureau 3 km Prettig bedrijf. Mark heeft ons snel en vakkundig geholpen met een badkamerkraan en o...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid