facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loodgieters - en installatiebedrijf R. van Rooijen

Loodgieters - en installatiebedrijf R. van Rooijen

Info

Loodgietersbedrijf R. van Rooijen is meer dan 35 jaar een sterk gevestigde naam in het installatietechniek aanbod in de regio.

Geschiedenis

Loodgietersbedrijf R. van Rooijen is meer dan 35 jaar een sterk gevestigde naam in het installatietechniek aanbod in de regio.

Rene van Rooijen is sinds 2005 de trotse eigenaar van het Loodgietersbedrijf na de brander te hebben overgenomen van Willem van Rooijen (vader). Dit maakt het bedrijf mede door de vele jaren ervaring en de frisse invloed door verjonging een energiek, jong bedrijf met een zee aan kennis.
Met deze kennis op zak bedienen wij veeleisende klanten als Gemeente Renkum, bedrijven en particulieren die net als u professioneel willen worden geadviseerd over de te instaleren benodigdheden.
Dit advies kunnen wij u geven door niet alleen ervaring maar ook onze vakdiploma’s, certificering en cursussen. Daardoor is ons advies niet alleen technisch maar ook theoretisch onderbouwd. Een zo economisch, gebruiksvriendelijk en duurzaam product neerzetten afgeleid van hedendaagse standaarden om u maximaal te laten genieten van warmte en comfort.
Loodgieters- en installatiebedrijf R. van Rooijen helpt u bij het aanpassen van gas- en/of waterleidingen voor keuken, badkamer e.d.; Complete installatie van water en gas leidingen voor nieuwbouw en bestaande bouw; Vervanging van een radiator tot installatie van vloerverwarming of cv systeem voor uw woning of bedrijfspand; Dakbedekkingen inclusief benodigde onderlaag en isolatie waardes en afwerking met loodstukken; Het plaatsen van sanitair voor uw (nieuwe) badkamer en tot slot onderscheiden wij ons met uit te voeren werkzaamheden omtrent zink en koper bij o.a. het vervangen van dakgoten, deklijsten, zijwangen etc. Een ambacht dat wij met plezier mogen uitvoeren!



"Uw specialist in zink- en loodwerken"
Adres: Nieuweweg 17, 6871CA Renkum
Telefoonnummer: 06 20543832
Stad: Renkum
Route: Nieuweweg 17
Postcode: 6871CA


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid