facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loodgieters- en installatiebedrijf Kupers BV

Loodgieters- en installatiebedrijf Kupers BV

Info

Loodgieters-en installatiebedrijf Kupers BV

Geschiedenis

Loodgieters- en Installatiebedrijf Kupers is een familiebedrijf met 14 medewerkers en sinds 1893 een begrip in 's-Heerenberg. Wij zijn aangesloten bij Uneto-VNI, Gasned en Sterkin.

Veertien gemotiveerde medewerkers met ruime ervaring en vakkennis realiseren dagelijks projecten in alle sectoren van het vak. Werkzaamheden voor particuliere relaties vormen een aanzienlijk deel van onze activiteiten. Veel voorkomende werkzaamheden voor particulieren zijn o.a. ketelvervanging, vernieuwen van de badkamer en/of toilet, vervangen/reparatie van de dakgoot, vervangen/reparatie van dakbedekking en onderhoudswerkzaamheden.

Ook voor (jaarlijks) onderhoud aan de cv ketel, boiler, geiser, gaskachel en ventilatoren kunt u bij ons een contract afsluiten. Wij beschikken over ervaren servicemonteurs en hebben een 24-uurs servicedienst.

Onze opdrachtgevers zijn naast particulieren o.a. woningbouwverenigingen, aannemers, vastgoedbeheerders, winkelketens, scholen, gemeentelijke instellingen en architectenbureau's.



"Loodgieters- en Installatiebedrijf Kupers is een familiebedrijf met 14 medewerkers en sinds 1893 een begrip in 's-Heerenberg. Wij zijn aangesloten bij Uneto-VNI, Gasned en Sterkin.Veertien gemotiveerde medewerkers met ruime ervaring en vakkennis realiseren dagelijks projecten in alle sectoren van het vak. Werkzaamheden voor particuliere relaties vormen een aanzienlijk deel van onze activiteiten. Veel voorkomende werkzaamheden voor particulieren zijn o.a. ketelvervanging, vernieuwen van de badkamer en/of toilet, vervangen/reparatie van de dakgoot, vervangen/reparatie van dakbedekking en onderhoudswerkzaamheden."
Adres: Nijverheidsstraat 18, 7041GE 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0314-661549
Stad: 's-Heerenberg
Route: Nijverheidsstraat 18
Postcode: 7041GE


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00

Recensies
Topbedrijf! Nadat ik problemen ontdekte bij mijn tropische aquaria hebben ze snel en adequaat gereageerd en heb ik geen schade geleden. Daarnaast hebben ze een uitstekende service gegeven door alles door te meten en mij van advies te voorzien! HEEL ERG BEDANKT!
Dit bedrijf heeft bij ons als nieuwe inwoners van 's-Heerenberg diverse installaties aangepast zowel binnen als buiten. De afspraken verliepen snel en correct! Het uitgevoerde werk is tevens keurig gedaan. Bij weer iets nodig te hebben op dit gebied komen wij bij dit bedrijf graag terug
Kuipers reageert snel op vragen en voert correct de installatie uit. Chapeau.Services: Installatie van kranen
Een te hoge rekening een telefoniste die op de markt thuishoort nooit meer dit bedrijf gelukkig goede kundige bedrijven genoeg erg jammer dit maar helaas
Slechte communicatie naar de klant toe, onderling ook. Er zijn nog geen werkzaamheden vericht. Ik zal wederom zelf moeten bellen.
Kort voor onze vakantie een lekkage ontdekt. Door de firma Kupers snel en vakkundig gerepareerd. Onze dank is groot!
Vriendelijke monteur, na lang zoeken uiteindelijk de "boosdoener" gevonden en toen was het probleem opgelost.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid