facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loodgieter Zoofy Rotterdam

Loodgieter Zoofy Rotterdam
"Maak direct online een afspraak met een vakman in de buurt."
Adres: Oude Raadhuislaan 77a , Rotterdam 3054 NR, NL
Telefoonnummer: 010 307 2796
Stad: Rotterdam
Route: Oude Raadhuislaan 77a
Postcode: 3054 NR



op zoek naar gerelateerd: Loodgieter Rotterdam, Zoofy loodgieter, Loodgieter goedkoop, Loodgieter klussen, Loodgieter nooddienst, Loodgieter nodig, Loodgieter weekend, Zoofy boete
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Heetwaterkraan laten installeren. "Lex" was vakkundig, vriendelijk en neemt de tijd -daar waar jij vragen hebt- om je ook rustig uitleg in begrijpbare taal te geven. #superblij!..ook met het 1e contact vanuit het zoofy team. Ik vroeg specifiek om een loodgieter die ervaring had met mijn wens heetwaterkraan plaatsing ...en kreeg die ook.! top service!
Wat een puike service. Dit is echt wat ik nodig had. Het probleempje leek klein, maar kwam steeds terug. De man die de klus deed dook er in en binnen de kortste keren wist het het 'root-problem'. Dus geen geklooi met 'effe fiksten' maar echt oplossen. Snel goed en goedkoop, wat wil je nog meer?
tijdens plaatsen van slimme meter, gaslek ontstaan. Ik werd geadviseerd om loodgieter te bellen. Via zoekmachine Zoofy gevonden/ Binnen een uur geholpen, zonder voorrijkosten.
douchewanden geplaatst, was geen gemakkelijke klus maar voortreffelijk gedaan. Deze klusman Henk Bautz is aan te bevelen.
Heel erg fijn geholpen.
Goede dienstverlening en service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid