facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Longevity Praktijk Noord

Longevity Praktijk Noord

Info

Andere keuzes, andere voeding, een ander leven. Een gelukkig en gezond leven!

Geschiedenis

Hoe verhoog ik mijn vitaliteit? Hoe leef ik gezond? Hoe val ik gezond af?

Welkom bij Longevity Praktijk Noord!

“Longevity” staat voor “lang leven”. Een gezond lang leven zou helemaal mooi zijn!
Om dit te bereiken is in veel gevallen een leefstijlverandering hard nodig, maar dat blijkt vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Met behulp van een Longevity Expert of Healthcoach is blijvend resultaat wél haalbaar. Longevity Praktijk Noord werkt met het unieke en beproefde vitaliteitstraject van ‘Lifestyle Coaching Nederland‘. Dit concept is ontwikkeld door orthomoleculaire voedingsdeskundigen en fysiotherapeuten. Ook is het geaccrediteerd door het ‘Nederlands Instituut Sport en Bewegen’.
Zowel kinderen als volwassenen geef ik advies en begeleiding op het gebied van voeding, beweging, persoonlijke ontwikkeling en ontspanning.

Daarnaast verzorg ik ook workshops, kunt u bij mij terecht voor de Makkelijke Moestuin Mix, natuurlijke voedingssupplementen en binnenkort biologische en duurzame producten voor jou, je baby en kind in de OpFooding Shop!

Neemt u rustig een kijkje op de website van Longevity Praktijk Noord en uiteraard bent u van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking in de praktijk en nodig ik u binnenkort graag uit voor een bezoek aan de OpFooding Shop!

Met energieke groet,

Bobby Bruins



"Huisartsenpraktijk in de breedste zin van het woord. Onder andere: psychische klachten, spiraal plaatsen, EHBO, kleine verrichtingen., diabetes mellitus, longziekten, hart- en vaatziekten.Gevestigd in Regionaal Medisch Centrum van het Tergooi Ziekenhuis, alwaar u terecht kunt voor bloedafname, röntgenfoto, echo en botdichtheidsmeting. En waar ook veel specialisten spreekuur doen."
Adres: Slijkstraat 9, 1381 AX Weesp
Telefoonnummer: 0624691355
Stad: Weesp
Route: Slijkstraat 9
Postcode: 1381 AX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:30
Dinsdag: 09:00 - 13:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Een gezonde leefstijl kun je leren Een gezonde leefstijl kun je leren 652 meter Een gezonde leefstijl kun je leren leert jou stap voor stap en in gemak over te stapp...
Sandra van Leeuwen Sandra van Leeuwen 652 meter Van transpiratie naar transformatie. Dat is de beweging die ik samen met je wil maken...
Recensies
Huisartsen schuiven klachten op, wanneer ze niks mee kunnen. Assistente S, van mij mag zij echt stoppen met werken. Als patiënt word je depressief wanneer zij opneemt.
Mijn ervaring bij huisartspraktijk vechtrijk is heel positief! De huisartsen zijn deskundig en betrokken. Ik heb twee kleine kinderen en het is heel prettig om een huisarts te hebben waar je altijd met elke vraag terecht kan en serieus genomen wordt.
Ik woon sinds 2019 in Weesp en heb eerst een andere huisarts in Weesp bij mij om de hoek leren kennen waar ik ontevreden over was hoe de communicatie liep en had daar geen goed gevoel en ik ben heel erg blij dat ik de nieuwe Huisartsenpraktijk Vechtrijk heb leren kennen wat gelijk klikte. Wat mij ook opviel is dat mijn nieuwe huisarts mevrouw Gooiker mij een paar keer heeft opgebeld hoe het ging en of de medicijnen werkte. Dat had ik nog nooit in mijn leven meegemaakt. Zij is echt betrokken bij de patient. En zij zitten als enige huisartsenpraktijk in het nieuwe Regionaal Medisch Centrum Weesp op de Korte Muiderweg 2A in Weesp waar ook het Tergooi Ziekenhuis met een hele rits aan specialisten spreekuren houden en waar je bloed kan laten prikken. Kortom ik ben heel blij met mijn keuze voor Huisartsenpraktijk Vechtrijk en de locatie waar ze zitten. Een huisarts met passie en dat miste ik bij de vorige huisarts.Die keek alleen maar op de klok als ik binnen zat. Daarom deze review.
Ik ben heel erg tevreden met de professionele en vriendelijke zorg die ik hier krijg van beiden artsen! Bij geen een andere huisarts ben ik zo betrokken geholpen als hier, voor beiden artsen lof en complimenten!
In tegenstelling tot veel artsen die doen of ze het allemaal beter weten, zijn deze professionals zeer vriendelijk en luisteren naar de patiënt. zeer tevreden met hun positieve instelling.
Wát een frisse en moderne aanpak. Ik denk dat iedereen zich bij deze huisartsen thuis voelt
Vertaald door Google Het is 10 jaar geleden dat we in Nederland wonen en het is de eerste keer dat we goede professionals hebben!! andere artsen in Weesp zijn arrogant, geen aandacht voor de patiënt en ze creëren meer medische problemen omdat ze niet eens een bloedtest willen doen! We zijn zo blij dat we de huisart hebben veranderd!! Zeer goede vakmensen! Sterk aangeraden! Origineel It’s 10 years since we are living in the Netherlands and it’s the first time that we have good professionals!! other doctors in Weesp are arrogant, no attention to the patient and they create more medical problems for not wanting to do even a blood test! We are so happy to have changed the huisart!! Very good professionals! Strongly recommended!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid