facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Long Island Living

Long Island Living

Geschiedenis

Joker Import is opgericht in 1993 en sinds die tijd reizen wij de wereld over, om inspiratie op te doen, ideeën te verzamelen en de mooiste interieuraccessoires te ontdekken voor huis en tuin.

Voor ons eigen merk Long Island Living laten wij ons inspireren door de New England way of life, mixen wij het rustieke Scandinavie met hedendaags design. We streven naar kwaliteit en betaalbaarheid. Elke half jaar presenteren wij een nieuwe collectie gebaseerd op de nieuwste trends.

Met veel liefde voor interieuraccessoires stelt ons design team de Long Island Living collecties samen, wij hopen dat u er net zo van zult genieten als wij.



"Home decorations-Gifts-Furniture-Fashion-Food"
Adres: 1e Poellaan 6, 2161 LB Lisse
Stad: Lisse
Route: 1e Poellaan 6
Postcode: 2161 LB


Recensies
Gekke naam eigenlijk voor een winkel die niet in New York staat. De naam viel me niet op toen ik er was. Ik was er met iemand die naar eigen zeggen 'verliefd was' op een enorm koperkleurig dienblad.
Gisteren weer eens cadeautjes geshopt. Ik slaag altijd en wordt altijd netjes geholpen. Top!
Heel erg leuk betaalbaar woonwinkeltje! Zou leuk zijn als ze een website zouden hebben zodat je online kan shoppen! Leuke winkel voor kleine en grote kadootjes!
Al weer een tijdje geleden dat ik er was maar zocht het nu op, omdat weer eens wilde kijken met mijn dochter. Hoop dat jullie nog steeds zo'n leuk en onderscheidend assortiment hebben.
Het personeel was vriendelijk en ik kon vinden wat ik zocht en het is ook gezellig ingericht.
Vertaald door Google Heel mooie dingen. Hier kun je veel inspiratie opdoen. Bijna zoals Pinterest in het echte leven. De prijzen zijn redelijk en niet erg duur. We komen terug! Origineel Sehr schöne Sachen. Hier kann man sich sehr gut inspirieren lassen. Schon fast wie Pinterest in real. Die Preise sind fair und nicht sehr teuer. Gerne kommen wir wieder!
Vertaald door Google Hele fijne winkel! Leuke accessoires en meubels tegen scherpe prijzen. Origineel Sehr schöner Laden! Tolle Accessoires und Möbel zu guten Preisen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid