facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loluxtaarten

Info

verjaardagstaarten, bruidstaarten, Themataarten, cupcakes & macarons koekjes,Voor ieder wat wils!
Ook op instagram ben ik te volgen op loluxtaarten

Adres: Prinses Margrietstraat 13, 1398 CN Muiden
Telefoonnummer: 0610315496
Stad: Muiden
Route: Prinses Margrietstraat 13
Postcode: 1398 CN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij P&E Stricker Muiden Bakkerij P&E Stricker Muiden 382 meter Het lekkerste bakkertje van Muiden en omstreken!
Recensies
Altijd bestellen we hier wanneer er iets te vieren valt; taarten, cup cakes, lolliepops... het is altijd weer zalig! Smaken te over... speculaas, bostonge, Zwitserse room... noem maar op. De eigenaresse, Esmeralda, denkt met je mee, je kan je eigen ideeën ook voorstellen en uiteindelijk is het een pracht creatie. De creaties die ze maakt zijn altijd weer een lust voor het oog... en maag
Esmeralda, namens Karin en mijzelf willen wij je bedanken voor die prachtige kersttaart die je voor ons gemaakt hebt, we hebben hem kado gegeven en de reacties waren top en hij smaakte heerlijk.
Al verschillende keren lekkers van loluxtaarten taarten ontvangen en iedere keer is het bijzonder ongelooflijk creatief en heerlijk!!! Dankjewel Esmeralda van loluxtaarten we blijven zeker klant!
De mooiste pensioen taart die ik ooit heb gezien! Iedereen vond hem prachtig! En hij was heerlijk! Dank je wel!
De petit fours zijn een waar kunstwerk en echt ontzettend lekker. Bijna zonde om op te eten. Lolux taarten een echte aanrader voor mooi lekker en speciaal gebak!
Esmeralda maakt Prachtige taarten en ze zijn ook Nog eens heel Erg lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid