facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lolke Jan Pilat Produkties

Lolke Jan Pilat Produkties

Info

Ben je op zoek naar houten meubels, of wellicht een complete kamerset? Of wil je meer sfeer in huis aanbrengen met behulp van steigerhout?

Producten

houten meubels



"We hechten veel belang aan de kwaliteit van de producten die we verkopen. Houten meubels die we zelf maken, zijn gemaakt van hout van uitstekende kwaliteit, met aandacht voor elk detail. We geven om de juiste grondstof en de juiste techniek, evenals de degelijkheid van het product, evenals de afwerking van het meubilair dat de levensduur ervan garandeert. voor ons is het belangrijk dat ze voldoen aan alle relevante richtlijnen van houten meubels, zoals: functionaliteit, stevigheid, natuurlijkheid, modulariteit, minimalisme . We doen er alles aan zodat iedereen houten meubilair vindt dat is afgestemd op zijn behoeften. In veel collecties van onze meubels kunt u de afmetingen, kleur, en indeling aanpassen en bijwerken."
Adres: tserkebourren 68, 9286 GC Twijzel
Telefoonnummer: 0612297688
ln.talipnajeklol@ofni
Stad: Twijzel
Route: tserkebourren 68
Postcode: 9286 GC


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 22:00
Dinsdag: 07:30 - 22:00
Woensdag: 07:30 - 22:00
Donderdag: 07:30 - 22:00
Vrijdag: 07:30 - 22:00
Zaterdag: 07:30 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Op 27 december en 8 januari een messenger bericht gestuurd, geen reactie. Op 14 januari een mail gestuurd, geen reactie. Op 28 december, 13 januari en 16 maart gebeld, voicemail ingesproken en niet teruggebeld. Op 25 maart eindelijk een afspraak gemaakt om het product waarin ik geïnteresseerd was te bekijken, een dag van te voren gebeld voor de zekerheid voorgevoel ? om te vragen of het product werkelijk aanwezig was. Product was er niet, gelukkig niet voor niks gereden. Een nieuwe afspraak gemaakt, voor de zekerheid weer gebeld en ook nu bijna voor niks gereden het product was er weer niet. Afgelopen zaterdag weer afgesproken, van te voren telefonisch contact gehad dat het product er zou zijn en dat er iemand aanwezig was, helaas niemand aanwezig. Gebeld en voicemail ingesproken ... ik denk dat ik niet hoef te vermelden dat daar niet op is gereageerd. Dus voor niks tijd en kosten gemaakt. Zo ga je niet met mensen om, lijkt mij. Erg onbetrouwbaar bedrijf! Mijn reactie op de reactie van eigenaar bedrijf. Je hebt al 3 keer eerder gezegd, dat er een bank op voorraad zou zijn en achteraf bleek dat niet zo te zijn drukte en omstandigheden duren al een half jaar!. Als ik vrijdagavond bel om de ochtend daarna te komen kijken en jij aangeeft dat er een bank en iemand aanwezig is en het blijkt niet zo te zijn, dan laat je mij dus bewust voor niks rijden en dan denk je ook nog dat ik een bank bij je wil kopen. Ik heb bijna een half jaar geduld gehad. 100% zeker dat er dan weer geen bank aanwezig is en dat je steeds weer met smoesjes komt. Ik heb mijn lesje wel geleerd. Ik kan mijn tijd wel beter besteden. Ik hoop dat mensen deze review lezen, zodat ze gewaarschuwd zijn. Met jou zijn geen afspraken te maken!
We genieten van de zitbank èn loungebank die we hebben besteld. Top materialen en afwerking en vriendelijke service. Heel blij mee!
In april een kast besteld. Deze werd keurig bezorgd en gemonteerd in mei. Een prachtige kast, maar helaas niet helemaal naar wens. Bij de bestelling gekozen voor een skylt lak. Echter bij het schoonmaken van de kast, kan ik er niet normaal met een doek over heen en betwijfel ik of er een lak op zit. Hierover contact opgenomen met het bedrijf. De kast blijkt na het lakken niet goed geschuurd te zijn. Als compensatie heb ik 100 euro teruggestort gekregen. Prima oplossing.
Schandalige service. Afspraken maken ze, maar komen ze niet na. Nemen geen verantwoordelijkheid. En nog maar te zwichten over hoe slecht bereikbaar ze zijn. Mijn kast schroef ik binnenkort uit elkaar en flikker ik er terug. Had eigenlijk een prima oplossing met 1 van de medewerkers bedacht die kinderlijk eenvoudig was. Kast komen omruilen…… inmiddels alweer maanden verder. Ga van de week ook bij de politie informatie inwinnen want lijkt wel oplichting wat er gaande is.
We hebben op 25 oktober 2021 een kast besteld. Hele mooie kast, alleen problemen met de deuren gingen niet goed dicht. Daarna een aantal maanden bezig geweest met het zoeken naar een oplossing. Communicatie verliep in ons geval niet echt soepel, we moesten er vaak achteraan bellen, mailen en appen. Uiteindelijk afgesproken dat we ons geld terug zouden krijgen en de kast werd opgehaald. Dit is afgelopen week mei 2022 gebeurd en alles is keurig afgehandeld. Nogmaals: mooie kast, maar ik vrees dat wij een maandagochtendmodel hadden. Aardige eigenaar, maar communicatie laat te wensen over.
Kasten zijn keurig gemonteerd en de mannen hadden ook een handje geholpen met verplaatsen van andere kasten. Ben wat minder tevreden over de communicatie en de aflevering. Duurde allemaal erg lang en er werd niets vermeld over wanneer het geleverd zou worden. Uiteindelijk goed gekomen!
Lolke Jan heeft hier samen met zijn collega op 15 augustus een bed geleverd op de afgesproken tijd. Het bed is van goede kwaliteit en netjes afgewerkt. Daarnaast heb ik een snelle levering en fantastische service gekregen. Een aanrader!
Lolke Jan heeft op 21 februari een stapelbed bij ons geleverd in Maasband Zuid-Limburg. Ze waren op de afgesproken tijd ter plekke. Ze plaatsen een perfect bed. Het bed is degelijk en mooi afgewerkt. Het zag eruit zoals we hoopten dat het zou zijn. We zijn zeer tevreden. Daar komt nog bij dat Lolke Jan en zijn 'maat' vriendelijke, nette jongens zijn, die correct met de spullen omgaan. Kortom een bedrijf zonder veel praatjes, maar met een perfecte uitvoering. Een aanrader.
Prima ervaring met dit bedrijf! Aardige lui en hebben het netjes gemonteerd. Ook netjes geïnformeerd over de leveringsdatum en tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid