facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lokkie Looks Haarextensions

Lokkie Looks Haarextensions

Info

Deze pagina houd je up-2-date over: onze creaties, acties en nieuwtjes. Wij bieden zeer hoge kwaliteit, service voor de beste prijs.

Geschiedenis

Haarextensieservice



"Lokkie Looks Haarsalon is een gezellige kleine Salon, waar persoonlijke aandacht en service de boventoon voert. Lokkie Looks plaatst en onderhoud meerdere Haarextension systemen, weave humanhair, weave SilkHair, Ha!r systeem rubberrandje, L.A weave microrings, Tape ins, en bonding extensions. Daarnaast kunt u bij Lokkie Looks terecht voor een krullen knipbehandeling volgens een revolutionair krullen- kniptechniek. CURLSYS®. Ook voor de Verzorgingsbehandelingen BotoxHair, MagicHair, KeratineHair, Olaplex bent bij Lokkie Looks aan het goede adres. Zo krijgen de Lokken haar de Looks die ze verdienen. Graag tot ziens."
Adres: Beeldsweg 17i, 3214vA Zuidland
Telefoonnummer: 0612221219
Stad: Zuidland
Route: Beeldsweg 17i
Postcode: 3214vA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lokkie looks prijzen
Recensies
Mijn weaves zijn keurig gezet ik krijg veel complimenten dat je het bijna niet ziet! Ik was erg ongelukkig over mijn eigen haar en nu ben ik helemaal happy!!
Super geholpen, goed advies, goede kwaliteit haar en een geweldig resultaat. Een echte haar tovenares, Annemiek kent haar producten en weet waar ze het over heeft.
Afgelopen vrijdag voor het eerst bij Lokkie Looks geweest. Ik voelde me gelijk al prettig en op mijn gemak. En ben superblij met mijn magic hair treatment van Softliss! Annemiek heeft het super goed gedaan. Ook omdat ze er echt de tijd voor neemt. Zeker voor herhaling vatbaar!:
Annemieke is onwijs professioneel , ze voert haar vak uit met enorm veel enthousiasme. Ze luistert naar de wensen van haar klant en past daar haar vaktechieken op toe die nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Ze leert ondanks haar jarenlange ervaring in het vak nog steeds bij door vaktrainingen te volgen, dat toont dat ze hart voor haar werk heeft! Daarnaast is ze een spontane, gezellige, humorvolle en warme vrouw wat je kappersbezoek aan haar helemaal compleet maakt. Ik ben onwijs blij met mijn krullen!
Ik ben fan van curlsys!!!! En van Lokkie Looks!!!
Nu voor de tweede keer mijn haren laten doen, wat een feestje! Laatste keer heb ik ruim 3 maanden met mijn lokken gedaan. Tussendoor een check up gehad service . Nu voor mahonie gekozen met koperen highlights. Hele goede, vriendelijke en kundige service. Wat ik zelf heel fijn vind is de mogelijkheid tot betalen in termijnen. Jullie hebben er een vaste klant bij !
Al een aantal keer met zeer goed resultaat een keratine behandeling gehad. Ik heb weer mooi, gezond en stijler haar! Erg leuke en gastvrije salon aan huis!
Superblij mee. Werkt zeer professioneel, netjes en vriendelijk. Geeft goed en eerlijk advies. Ik ga iedere keer weer tevreden de deur uit bij haar. Extensions is de beste beslissing ooit mbt mijn haar.
Mooie Glimmerlook in mijn haar gekregen helemaal top voor de feestdagen
Als je mooie extensions zou willen moet je echt naar Annemieke!!!! Wow ontzettend vakkundig werk. Heel mooi gezet ,en er word goed overlegd met de klant. Super!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid