facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lokaal Zuid

Lokaal Zuid
Adres: Lindengracht 25 , Vreeland 3633 AS, NL
Telefoonnummer: 0294 230 230
Stad: Vreeland
Route: Lindengracht 25
Postcode: 3633 AS


Openingstijden

Maandag: 17:00-23:00
Dinsdag: 17:00-23:00
Woensdag: 12:00-23:00
Donderdag: 12:00-01:00
Vrijdag: 12:00-02:00
Zaterdag: 16:00-02:00
Zondag: 12:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: lokaal zuid vreeland menukaart, lokaal zuid menukaart, lokaal zuid menu, restaurant noord brabant vreeland, lokaal zuid amsterdam, restaurant loenen aan de vecht, lokaal zuid vreeland iens, restaurant vreeland
Recensies
Wij hebben zondag met een kleine groep bij Lokaal Zuid onze verjaardag gevierd, het was in 1 woord fantastisch! Schitterende ambiance, geweldig personeel en heerlijk gegeten
Leuke kroeg, met een terras dat druk bezocht door langs de plassen toerende rijders. Het ziet er een beetje verbrand glorie uit, maar de meeste klanten zullen niet langer dan een half uurtje blijven. Ze moeten wel opletten dat een tapbiertje niet voor de helft uit schuim moet bestaan en zeker niet geïrriteerd kijken als de klant netjes vraagt of het bijgevuld kan worden.
Een fantastische bierproeverij met hapjes gehad! Heel veel leuke, gezellige mensen die uitleg kregen over het abdijbier. En lekker....! De hapjes die er bij werden geserveerd pasten uitstekend bij het smaakpalet van het bier. Subliem. Daarna nog met de familie blijven eten. Heerlijk ongecompliceerd goed eten. Zelfs de kinderen vonden het erg lekker. Eten blijft het leukst als je het met leuk gezelschap doet, er een warme ambiance is en het voedsel/drank heerlijk smaakt. En dat kan..... in Lokaal Zuid in Vreeland !
Een fris, gezellig eetcafe/restaurant, waar aandacht is besteed aan de kwaliteit van de ingredienten. Een kleine kaart, maar wel een die stukken creatiever is dan wat je van een eetcafe/restaurant kan verwachten. Aardige mensen en bediening, vaak een huiskamer sfeer. Wees niet verbaasd als je verrast wordt door een van de vele thema weken: zo worden er om de zoveel tijd heerlijke pizza's gebakken in een pizza oven.
Kok Frank is een meester in nieuwe culinaire ideeen. Niet alleen in de soepen en salades, maar zeker ook in de desserts. Mijn haring met bieten salade was perfect! Bediening is correct, Muziek mag alleen iets jazzy en neutraal zijn wat ons betreft. Ik geef met gemak 4 sterren. Komt het zelf ervaren! Buiten een heerlijk lommerrijk terras. Een aanwinst voor het prachtige Vreeland.
Heerlijk buiten geluncht. Nette en leuke bediening, het eten werd snel geserveerd en smaakte voortreffelijk ruime keus. Komen zeker weer terug als we in de buurt zijn.
Leuke plek, lekker bier! Alleen jammer dat de eigenaar/manager met zijn personeel voor de deur gaat staan roken. Niet doen, staat niet professioneel.
Let op met water bestellen in dit restaurant. Ook voor kraanwater moet je betalen. Dat staat niet op de kaart en is dus niet helder. Wij betaalden voor een kan kraanwater 6 euro!
Als je niet voldoet aan de posh standaard sla deze tent dan over. De bediening gaf het gevoel van een ballotage commissie.
Goede plaats om een pauze in te lassen. Vriendelijk personeel en goede kwaliteit lunch gerechten. En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen Dit durf ik aan iedereen aan te raden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid