facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lokaal Spaanders

Lokaal Spaanders

Info

Lokaal Spaanders: Zonneplein / Amsterdam-Noord / koffie / taart / ontbijt / lunch / diner / lokaal

Geschiedenis

LOKAAL & BIO
Bij Lokaal Spaanders werken we met lokale en zoveel mogelijk biologische producten, van koffiebonen tot soep en taartjes. Zo doen wij onze kleine bijdrage aan een betere wereld, waarin overbodig transport of gifstoffen vermeden kunnen worden.

LUNCH & DINER
Alle verse producten komen zoveel mogelijk uit onze eigen moestuin of van lokale toeleveranciers. Je kunt bij ons ontbijten, lunchen en dineren. En binnenkort ook eten meenemen, without waste!

WINKEL
Daarom werken we samen met designers, makers en andere ondernemers uit de buurt. In onze winkel vind je een bewust samengesteld assortiment aan interieur- en kado-artikelen, delicatessen, kinderspeelgoed en woonaccessoires.
We verkopen boeken is.m. Boekhandel van der Plas op het Buikslotermeerplein.

VERHUUR
Naast de openingstijden is ons lokaal ook te huur voor bijeenkomsten, workshops en vergaderingen tot max 20 personen.
Reserveren voor een high tea in Lokaal Spaanders? Mail uiterlijk 2 dagen van tevoren naar [email protected]
Op zoek naar een grotere ruimte, of een plek voor een feestelijk of zakelijk diner? Dan biedt Studio Spaanders op Zonneplein 4 uitkomst.
Voor meer informatie of een offerte neem contact op met Roos: [email protected]



"Art hotel Spaander: hotel in het centrum van het levendige Volendam, gelegen aan het water op de Volendammer dijk. Het hotel staat bekend om haar prachtige uitzicht over het IJsselmeer en om de indrukwekkende verzameling schilderijen en andere kunstwerken. Het hotel wordt gekenmerkt door haar authentieke stijl in combinatie met moderne kamers. Het sfeervolle hotel staat garant voor een heerlijk verblijf en een bijzondere ervaring."
Adres: Zonneplein 4, 1033EK Amsterdam
Telefoonnummer: 0617834505
Stad: Amsterdam
Route: Zonneplein 4
Postcode: 1033EK



op zoek naar gerelateerd: lokaal spaanders high tea, zonneplein 4 amsterdam, lokaal spaanders reserveren, restaurant amsterdam noord, winkels zonneplein amsterdam, de proeverij noord, restaurant zonneplein amsterdam, high tea amsterdam noord
Recensies
Wat een ontzettend leuk hotel. Vriendelijke medewerkers. Schoon, sfeer vol ingericht. Een heel goed en uitgebreid ontbijt, vooral dat brood, om je vingers erbij af te likken zo lekker vers, ‘s avonds ook daar heel goed gegeten. Echt een pluspunt dat je tot 11:00 kunt ontbijten!! We konden achter het hotel parkeren, best wel veel parkeerplaatsen. Schone ruime kamers. Het hotel ligt aan de winkelstraat, dus je kunt meteen beginnen met shoppen. Kortom een echte aanrader! Het was voor mij allemaal nieuw was er nog nooit geweest maar ik kom absoluut nog een keer terug! Wij bezochten Volendam in combinatie met de Toppers in Amsterdam Johan Cruijff Arena. Vanuit Volendam een goede verbinding met het Johan Cruijff Arena. We verbleven 2 nachten in Hotel Spaander.
Prachtig hotel met erg goede service. Parkeren kan achter het hotel op de dijk voor €10 per dag. Het hotel is volledig in oude stijl aangekleed en hangt vol met kunstwerken. De historie komt je tegemoet als je binnen komt. Dan een minpunt; de kamer was niet schoon en sterk verouderd. Afwerking was alles behalve goed. De bedden slapen prima alleen betreft het geen tweepersoonsbed maar twee keer een eenpersoonsbed. Desondanks raden we het hotel toch echt wel aan. Dit is hét hotel van Volendam met een perfecte ligging. Het hotel is qua uitstraling al een trekpleister van zichzelf.
Helaas is de kwaliteit er behoorlijk op achteruit gegaan sind er een nieuwe eigenaar is. Onze kamer was erg vies, het ontbijt was ook niet er goed. De broodjes waren zo hard dat je tanden er op af zouden breken. Het personeel is super vriendelijk en de ligging van het hotel is fantastisch. Ik heb wel aangegeven bij de receptie wat er mis is, en ze hebben beloofd dat ze er beter op gaan letten, wij gaan zeker weer heen, en hopen dan dat het idd beter gaat.
Vriendelijk en behulpzaam personeel, ook voor informatie mbt openbaarvervoer of andere bezienswaardigheden kunnen zei je waarschijnlijk wel op weg helpen. Voor als je lekker wil ontspannen voor gasten gratis ze hebben een klein wellness arrangement.... Heeft een klein binnenbad,1 traditionele sauna cabine,1 infrarood cabine,6 pers turks stoombad, vier douche ruimte twee toiletten en twee gezamelijke kleedruimte...met kluisjes. Zwemkleding verplicht.... Beloopbaarheid van de buurt: Hartje volendam....vraag eventueel personeel voor informatie over openbaarvervoer of andere bezienswaardigheden. Bijzondere details: Oude maar mooie locatie veel kunstgeschiedenis.... Dit kan een romantische Locatie zijn echter is het geen extreem luxe hotel. Is wel geschikt voor grote groepen mensen zoals bruiloften of bedrijfsuitjes.
Wat een vreselijk slecht hotel! Een kamer met geen uitzicht ja de muur lampen moesten aan anders zie je niks ook overdag dan nog maar niets over de stank en badkamer.En we hadden het gezegd tegen de receptioniste en gaf ons gelijk was echt oud zij ze. En voor 1 nacht zeker niet goedkoop maar wel aftands. Wij gaan hier zeker nooit meer terug.
Oplichters. Hadden geboekt. Hotel gesloten. Zouden we overgeplaatst worden naar hotel old dutch.. komen we daar bij hotel old ducth. Weten ze daar van niks.. uiteindelijk moesten we de dubbele prijs betalen. Na contact met spaander hotel zouden we het prijsverschil vergoed krijgen. Na de gegevens en factuur gemaild te hebben, kunnen ze uiteindelijk niks doen. Echt schandalig... voor ons de laatste keer hier.. echt jammer. Dit heeft een vieze nasmaak overgehouden aan ons weekend volendam.
Moeste 25 minuten op kop koffie, 1 tonic, 2 spaander koffie en een cappuccino. 4 dames lopen rond bestelling staat 20 minuten op de bar maar er was geen melk voor de cappuccino, maar laten de rest gewoon staan. Kreeg dus uiteindelijk de koffie koud en de slagroom ingezakt. Er was verders geen gasten binnen. Op het terras was het dito.
"Als de morgen is gekomen" het nummer van Jan Smit moet ie geschreven hebben na een nacht te hebben geslapen in Hotel Spaander... met gierende banden naar huis vergat ie er bij te vermelden. Wat een aanfluiting! Laat je niet misleiden door de vele goede beoordelingen want het is echt slecht, vieze kamer, slechte bedden, veel te duur voor de zogenaamde ambiance een paar scheef hangende schilderijen vol spinnenwebben en chagerijnig personeel noem ik geen ambiance!
Prima ontvangst door de dame's bij de receptie. Kamer was niet ruim maar wel voorzien van goede bedden en een badkamer met een perfecte douche. Bij het ontbijt was er veel keuze en goede koffie beschikbaar.Kamers: 4/5
Na een paar jaar weer eens gelogeerd in het mooie Hotel Spaander. De lounge gedeelte bij de receptie is vervangen door 4 tafels en dat is jammer. Ontbijt is ook verplaatst naar de het restaurant maar het was een heerlijk ontbijt zeker een aanrader Kamers: 4/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Lokaal Spaanders.

Amsterdam restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Zonneplein 4 amsterdam koffieshop kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Lokaal Spaanders adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Lokaal Spaanders. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Lokaal Spaanders delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid