facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lokaal - Dutch Beer Bar

Lokaal - Dutch Beer Bar

Info

Wij specialiseren ons in Nederlands bier, aangevuld met Trappisten en Belgisch Zuurbier. Hierbij serveren wij hapjes van zoveel mogelijk Lokale ondernemers

Geschiedenis

De plek in Haarlem voor lokale (bier)specialiteiten!

Wij specialiseren ons in Nederlands bier, van kleine Craftmaar ook een enkele grote brouwerij. Deze lijst wordt aangevuld met alle Trappisten van de wereld(zover mogelijk) en Belgische specialieiten zoals Geuze, Lambic en Vlaams oud bruin.

Als trots lid van de Alliantie van Biertapperijen zullen wij zo nu en dan een "InterLokaal Buitenbeentje" op tap hebben als bier van de maand. Het flesbier van de maand is altijd van een kleine relatief onbekende brouwer.

Hierbij serveren wij hapjes van zoveel mogelijk Lokale ondernemers, zoals de kaas van de Kaaskampanje van Haarlem, de koffie van de Kale Jonker koffiebranderij, brood van bakken en bikken en ga zo maar door.

Tevens zijn wij het proeflokaal van Briljant Brouwhuis; wij hebben altijd als eerste de nieuwe bieren, met presentaties en proeverijen, we hosten de funding events, en obligatiehouder avonden. Ook vinden er bij ons brouw workshops en demonstraties plaats.

Naast de bieren hebben we ook een mooie selectie van 15 Single Malt whiskies, een aantal mooie jenevers, onder andere van Zuidam en Filosoof, en een drietal Nederlandse gin en tonic combinaties.

Graag organiseren we voor u een proeverij (bij ons of op locatie), helpen we u met het samenstellen van een biermenu voor bij uw diner, of cateren we uw partij met een speciaalbier bar.
Mail ons voor meer informatie!



"De specialist in Haarlem voor Nederlands bier, altijd ruim 100 verschillende op voorraad!"
Adres: Koningstraat 46 zw, 2011 TD Haarlem
Telefoonnummer: 0642118612
Stad: Haarlem
Route: Koningstraat 46 zw
Postcode: 2011 TD



op zoek naar gerelateerd: LOKAAL Haarlem, Biercafé Haarlem, Lokaal Haarlem station, De Uiver Haarlem, Cafe Lokaal, Bierproeverij Haarlem, Vooges Haarlem, Biertocht Haarlem
Recensies
Onwijs leuk café wat met iets anders is dan je gewend bent. Bijna alleen maar Nederlandse speciaal bier met wat Belgische klassiekers. Qua eten niet heel veel keuze maar het bier maakt alles goed Met Rob als eigenaar ook een heel gezellige kroeg voor een lekker biertje!
Super toffe avond gehad en een bierproeverij ter gelegenheid van een verjaardag. Super veel informatie en bierkeuze wordt aangepast op je smaak. Goede sfeer en niet de mainstream biertjes, maar wat anders dan we normaal drinken. Al met al super service, assortiment en ervaring! We komen zeker terug.
Inmiddels 3x geweest, leuke tent met een geweldig vriendelijke barman. Weet altijd wat te vertellen over zijn biertjes en helpt graag keuzes maken. Absolute aanrader.
Leuke ontmoetingsplek met een groot aanbod aan speciaal bieren. Gezellige, kleine bar met vriendelijk personeel.
Lekkere biertjes en vriendelijk personeel. Genoeg keuze op tap en fles.
Leuk café, lekkere muziek en goede bieren.
Fijn biercafe met kwalitatief goed personeel. Ze kunnen goed vertellen over hun bieren zodat je weet waar je aan toe bent. Nooit echt ramvol maar dat is niet erg - let op: ze zijn niet altijd open..
Top plek om te kunnen genieten van een uitgebreid assortiment speciaalbieren. Het gastheerschap is hier dik in orde!
Ambachtelijke en brede biersoorten. Rob en de medewerkers zijn top hosten van zijn gasten - altijd gezellig!
Enorm assortiment Nederlands bier. Enthousiast en kundige barmensen die je graag helpen met je keuze en wat van de tap laten proeven. Ook gave eigen brouwsels. Tosti's. Biertafels achterin als je met een groepje komt.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Lokaal - Dutch Beer Bar.

Haarlem biercafé

openingstijden, locatie, vervoer. Koningstraat 46 zw haarlem biertuin kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Lokaal - Dutch Beer Bar adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Lokaal - Dutch Beer Bar. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Lokaal - Dutch Beer Bar delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jopenkerk Haarlem Jopenkerk Haarlem 287 meter Leuke locatie voor een biertje, dat helemaal top. Carpaccio leek maaltijdsalade naar ...
Uiltje Bar - Haarlem Uiltje Bar - Haarlem 367 meter Ja, hier kun je als bierliefhebber natuurlijk niet langslopen zonder even naar binnen...
Cafe Bruxelles Cafe Bruxelles 391 meter Een lekker eenvoudig restaurant in Haarlem waar je altijd welkom bent. Prima daghap o...
La Comedie La Comedie 742 meter Heerlijk gezellig café en als vrouw kan je zo naar binnen lopen
Het Uiltje Het Uiltje 3 km Craft beer brewery from Haarlem, The Netherlands. Focused on fresh beers with a super...
Uiltje Brewing Company Uiltje Brewing Company 3 km Voor de speciaalbier liefhebber een must om even te bezoeken. De pizza’s zijn een aan...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid