facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lokaal 55

Lokaal 55
Adres: Oude Oppenhuizerweg 55, 8606 JB Sneek, Nederland
Telefoonnummer: 0515 460 321
Staat: Friesland
District: Súdwest Fryslân
Stad: Sneek
Route: Oude Oppenhuizerweg
Huisnummer: 55
Postcode: 8606 JB


Openingstijden

maandag: 08:30–00:00
dinsdag: 08:30–00:00
woensdag: 08:30–00:00
donderdag: 08:30–00:00
vrijdag: 08:30–00:00
zaterdag: 08:30–00:00
zondag: 08:30–00:00

Recensies
Wij hebben hier onze bruiloft georganiseerd en zijn super tevreden over hoe Lokaal 55 ons tijdens de voorbereidingen heeft begeleidt en hoe onze dag uiteindelijk is verlopen.nnAllereerst was de voorbereiding, het contact met Alien erg super! Ook was het erg duidelijk en transparant wat onze opties waren voor tijdens de trouwdag door het online offertesysteem. Hierdoor konden we makkelijk zien wat het zou gaan kosten en ook als wij eventueel iets wel of niet zouden doen. Dit maakte het erg duidelijk.nnOp onze grote dag was alles tot in de puntjes geregeld, de bediening vriendelijk en het eten top! Alle afspraken waren goed nagekomen en was het een dag om nooit te vergeten mede door Lokaal 55.nnGrote aanrader want wat is het een prachtige locatie aan het water!nnBedankt iedereen van lokaal 55 en in het bijzonder bedankt Alien!
Zonder twijfel één van de mooiste plekjes in Sneek. Los van de plek, de historie van het pand en het water aan de achterzijde is het eten geweldig. Vooral niet onbelangrijk is het personeel de bindende factor van het geheel.
Als Allround DJ draai ik in de zomer op de leukste bruiloften en zie dus vele locaties. Van collega's had ik al wat goede verhalen gehoord over deze locatie en daarom had ik Lokaal 55 in Sneek al op mijn wensenlijstje staan om te mogen draaien.nOp 31 augustus jl was het dan zover. Ik mocht voor een leuk bruidspaar het feest verzorgen in Lokaal55!!nDe locatie deed gelijk sfeervol en gezellig aan. Er was nog een feest aan de gang, maar daar had je eigenlijk totaal geen last van. Voor de rest konden we de spullen voor de Drive-in Show goed in- en uitladen en was de feestzaal mooi aangekleed. De verlichte Led-Dansvloer werd enthousiast ontvangen door het publiek, want hij kwam in deze zaal ook erg goed uit de verfnEn bovendien heel belangrijk! was het personeel gastvrij, behulpzaam en toegankelijk! Kortom; alle ingrediënten voor een perfect feest waren aanwezig en dat werd het ook met een zeer tevreden bruidspaar als gevolg!
Super locatie aan het water met voldoende gratis parkeergelegenheid. Ideale plek om een receptie te houden of een bedrijfsfeest of verjaardag. Mogelijkheden te over!. Contact opnemen en de wensen bespreken. Heb hier zelf een Bbq-workshop gedaan en kan niet anders zeggen dan dat het een uiterst sfeervolle locatie is.
Een hele mooie locatie met ontzettend vriendelijk personeel en een fijne sfeer. We zijn heel warm ontvangen op hun Local Jazzy Sunday event afgelopen 12 november. Alles was tot in de puntjes verzorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid