facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lok Techniek

Lok Techniek

Info

Hebt u een bedrijfspand, school, woningcorporatie, zorginstelling of woonhuis? Wij richten het in met ventilatie, zonnepanelen, CV en elektronica.



"Lok installaties beheerst alle disciplines. Van E-installaties tot W-installaties, van zakelijk tot particulier en van aanvraag tot oplevering; Lok levert een totaalpakket. We begeleiden het volledige traject zodat u wordt ontzorgd en we voegen op alle vlakken kennis en kwaliteit toe."
Adres: Broekveldselaan 11, 2411 NL Bodegraven
Telefoonnummer: 0172612207
Stad: Bodegraven
Route: Broekveldselaan 11
Postcode: 2411 NL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lok installatie Vollenhove, Lok 100 jaar, Lok installaties vacatures, Cv onderhoud Bodegraven, Lok installaties Reviews, Lok onderhoud, Loodgieter Bodegraven, Triathlon Bodegraven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doornbos Elektrotechniek Doornbos Elektrotechniek 1 km Professionele leverancier van elektra, goede begeleiding en prijs/kwaliteit van gelev...
HIG groep HIG groep 2 km Niet bij HIG, maar bij Computerwacht, mijn eigen werkgever.
Recensies
Begon goed. Twee keer een goed gesprek gehad in april en ik zou binnen een paar weken een offerte krijgen. Maandelijks geleurd wanneer ik hem kon verwachten, "komt eraan". Nu is het december en heb ik een warmtepomp, warmtepompboiler, zonnepanelen én airco's hangen. Maar wel van de concurrent. Lok heeft zijn kans gehad.
Zijn langs gekomen voor een offerte. Deze zou ik binnen 1 week ontvangen. Meerdere malen gebeld en gemaild maar na een maand nog geen offerte. Uiteindelijk een offerte gehad het project had al opgeleverd moeten zijn. Op de offerte stonden verkeerde en niet afgesproken producten en werkzaamheden. Hiena geen reactie meer. Zeer slecht bedrijf die zijn afspraken niet na komt.
Communicatie laat ver te wensen over
Probleem met onze hoofdschakelaar. Mijn man was niet thuis en ik durf niks wat stroombetreft te doen. Het was een simpel dingetje. Goed en vriendelijke geholpen, ook toen ik een tweede keer belde stroom er waarschijnlijk te snel op gegaan Snel ter plaatsen 4 uur na het bellen
Na bellen stonden ze 5 minuten later op de stoep! Het was een klein probleempje met onze leidingen in ons bedrijfspand en dat werd snel en goed opgelost. Goud.
Ik werk er
Waardeloos bedrijf, beloofd een hoop, maar belofte na belofte komen ze niet na, excuses verzinnen dat kunnen ze wel. De arrogantie druipt er vanaf, maanden nu bijna een jaar word je aan het lijntje gehouden, altijd zelf er achteraan, geen enkele keer kwam het initiatief bij hen vandaan, het is dat je een ster moet geven, maar wat mij betreft zijn ze geen ster waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid