facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logt Tweewielers

Logt Tweewielers

Info

Wij zijn dealer van oa.: Gazelle, Koga, Giant, Batavus, Cortina, Sparta, Merida, Unigarant, Agu, Ortlieb, Cordo, Verdestein, Shimano, Mucc-off, Terry. Topeak, Basil etc. etc.

Geschiedenis

Welkom bij Logt Tweewielers in Olst

Fietsenwinkel Logt Tweewielers in Olst is al 75 jaar lang een tweewielerzaak met een groot assortiment aan fietsen van verschillende merken, een goede service en bovendien zeer scherpe aanbiedingen. Kortom, voor ieder wat wils!

Dienstverlening en fietsreparaties
Het is ons vak om iedereen van dienst te kunnen zijn op het gebied van fietsen, elektrische fietsen, All Terrain Bikes, tweedehands fietsen, fietsonderdelen en accessoires.
Ook voor onderhoud kunt u bij Logt Tweewielers in Olst terecht. Wij repareren onder andere uw gewone stadsfiets of All Terrain Bike, maar wij repareren ook uw hybride-, elektrische- of racefiets. Onze dienstverlening en reparaties gebeuren altijd op een professionele en zorgvuldige manier.

Groot assortiment aan fietsen
De merken in onze fietsenwinkel zijn onder andere: Gazelle, Sparta, Batavus, Loekie, Cortina, Merida, Giant, Unigarant, Agu en Shimano. Net aan ons fietsenassortiment toegevoegd is de officiële vertegenwoordiging van KOGA!

Service van Logt Tweewielers Olst
In onze fietsenwinkel kunt u ook terecht voor een fietsenverzekering (Unigarant). Daarnaast is Logt Tweewielers de perfecte leverancier voor accessoires zoals fietstassen, sportbrillen fietshelmen en regenkleding. Tenslotte zijn wij aangesloten bij BOVAG. U kunt er dus op vertrouwen dat Logt Tweewielers in Olst een betrouwbaar bedrijf is dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen.

In onze fietsenwinkel hebben wij overigens altijd zeer scherp geprijsde aanbiedingen. En als een fiets niet op voorraad is, dan doen wij altijd ons uiterste best om u alsnog van dienst te zijn.

Dus komt u gerust eens langs bij Logt Tweewielers in Olst voor een kijkje in onze fietsenwinkel of voor een proefrit op een van onze elektrische demo fietsen.

De koffie staat klaar!

Openingstijden :

Maandag gesloten
dinsdag t/m donderdag : 08:30-12:15 / 13:15 - 18:00 uur
vrijdag : 08:30 t/m 20:00 uur
zaterdag : 08:30 t/m 16:00 uur

Adres: A.Geertsstraat 35, 8121BK Olst
Telefoonnummer: 0570-561336
Stad: Olst
Route: A.Geertsstraat 35
Postcode: 8121BK



op zoek naar gerelateerd: Koga Outlet, Elektrische fiets k, Fietsen Olst, Ripperda Tweewielers, Fietsverhuur Olst
Recensies
Vandaag onze fietsen opgehaald na een onderhoudsbeurt en nwe ketting ed. Er zat een tikje/ kraak in 1 fiets, hij had het snel gevonden en opgelost. Ze fietsen weer als nieuw. Super tevreden over de goeie service en kwaliteit van de rijwielhersteller ! ! We kunnen hem en zijn team zeker aanraden, geen poespas maar eerlijk en recht door zee !
Altijd klaar voor een praatje en geen opdringerige verkoop En reparaties worden altijd netjes uitgelegd
Super goede fietsenmaker , persoonlijk en goede kwaliteit ! Fiets hier een aantal jaar geleden gekocht maar blijf zeker klant ook voor het onderhoud kun je prima naar Logt
Na een vastgelopen ketting was mijn achterderailleur ontzet. Deze werd ter plekke even rechtgezet en ik hoefde er niets voor af te rekenen. Super service!
Vandaag za 10-06-2017 een bijzondere ervaring mogen beleven bij tweewieler specialist Logt te Olst. Wij zijn voor een korte vakantie in deze regio met de bedoeling om veel te bezichtigen per fiets. Blijkt dat van het achterwiel 2 spaken gebroken zijn en de velg aanloopt op de remblokjes. Tweewieler- specialist Logt gevonden via Google en direct gebeld. Kon de fiets brengen en dan zou hij dinsdag klaar zijn. Fiets direct gebracht, ter plaatse werd gevraagt of we even tijd hadden. Bleek dat men bereid was om de reparatie direct uit te voeren. Wij dolblij omdat onze vakantie-planning toch nog ten uitvoer gebracht kan worden. In de winkel onze dank al geuit, kunnen het niet nalaten om dat ook nog eens middels dit medium te doen. Monigue en Diederik, jullie zijn toppers met het hart op de juiste plaats. Nogmaals hartelijk bedankt voor de geboden service namens de Fam. Bos
Erg goede service. Schoen zat vast in mijn mtbtrapper. Goed opgelost!
Mooie fietsenwinkel met uitstekende service en advies. Doen wat ze zeggen, ook wel fijn.
Goeie service, altijd bereid om mee te denken, zeer klantvriendelijk
Zeer vriendelijk en altijd goed geholpen.Een feestje om hier een fiets te kopen en in onderhoud te hebben.
Erg goed. Fiets gelijk in behandeling genomen bij aankomst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid