facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logra Hoveniers

Logra Hoveniers

Info

Logra Hoveniers uit Boskoop is een succesvol bedrijf dat gespecialiseerd is in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud.

Geschiedenis

met vijf enthousiaste medewerkers, die passie hebben voor tuin en natuur, is Logra Hoveniers geen groot bedrijf, maar daardoor kan de klant wél aldoor op een grote persoonlijke aandacht rekenen.

Adres: Laag Boskoop 10, 2771GV Boskoop
Telefoonnummer: +31172470770
Stad: Boskoop
Route: Laag Boskoop 10
Postcode: 2771GV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Dolder Tuinen Van Dolder Tuinen 2 km Welkom op de pagina van 'van Dolder tuinen'. Wij helpen u graag met het ontwerpen, aa...
Recensies
Na lang zoeken was het de eerste hovenier die een reactie gaf. Het eerste contact verliep al snel en soepel. Ook de werkzaamheden gingen erg voorspoedig. Er wordt erg netjes en in hoog tempo gewerkt. De medewerkers van Logra zijn heel vriendelijk en klantgericht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid