facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logopediepraktijk Pam Sijmens

Logopediepraktijk Pam Sijmens

Info

Welkom bij Logopediepraktijk Pam Sijmens!
In deze praktijk worden zowel kinderen als volwassenen behandeld met problemen op het gebied van stem, adem, spraak, taal, gehoor, afwijkende mondgewoonten, lezen en slikken.



"In deze praktijk worden zowel kinderen als volwassenen behandeld met problemen op het gebied van stem, adem, spraak, taal, gehoor, afwijkende mondgewoonten, lezen, slikken en eten en drinken.Logopediepraktijk Pam Sijmens is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie NVLF en Kwaliteitsregister Paramedici KP. De kwaliteit van de logopedie wordt gewaarborgd door zelfreflectie en het volgen van bijscholing in de vorm van o.a. cursussen."
Adres:
Telefoonnummer: +31619947717
Stad: Deurne


Recensies
Mijn kind vond het een feestje om naar logopedie te gaan en heeft ook snel alles geleerd. Pam is vriendelijk en de communicatie verliep perfect!
Pam is een hele vriendelijke en spontane vrouw. Ze is zeer professioneel en kundig in haar werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid