facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logopediepraktijk Bourgondien

Logopediepraktijk Bourgondien

Info

Logopedische behandeling.

Geschiedenis

Logopediepraktijk Bourgondien is een ‘allround’ logopediepraktijk, met name gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en jong volwassenen in de leeftijd van 2 t/m 18 jaar.

U kunt terecht met een verwijsbrief van uw arts, specialist of tandarts. Ook kunt u, via Directe Toegankelijkheid Logopedie (DTL), zonder verwijzing terecht wanneer uw zorgverzekeraar dit vergoedt.

De logopedist is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Wilt u een afspraak maken, of meer informatie? Bekijk de site of neem gerust contact op.

Logopedie wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Kinderen tot 18 jaar zitten in het basispakket. Volwassenen dienen rekening te houden met het eigen risico. De declaraties worden rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar ingediend. De praktijk is gecontracteerd door alle zorgverzekeraars.



"Bouch. logopedie is een ‘allround’ logopediepraktijk, m.n. gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en jong volwassenen.U kunt terecht met een verwijsbrief van uw arts, specialist of tandarts of via Directe Toegankelijkheid zonder verwijzing, behalve bij CZ.De logopedisten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici.Logopedie wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Kinderen tot 18 jaar zitten in het basispakket, voor volwassenen geldt eerst het eigen risico."
Adres: Marktplein 12, 7391 DZ Twello
Telefoonnummer: 0644488434
Stad: Twello
Route: Marktplein 12
Postcode: 7391 DZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Heidi is zeer betrokken. Heeft veel leuke spelletjes en opdrachten voor de kinderen om ze enthousiast te maken, om de opdrachten te doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid