facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logopedie Martine Müller

Logopedie Martine Müller

Info

Logopedie Martine Müller is een allround logopediepraktijk, gespecialiseerd in kinderen met (ernstige) spraak-taalproblematiek.

Geschiedenis

Logopedie Martine Müller is een allround logopediepraktijk voor volwassenen en kinderen. Martine Müller is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen en kinderen met (ernstige) spraak-taalproblematiek .
Naast logopediste is Martine Müller ook SI-therapeute en verwerkt ze de kennis die ze heeft over de zintuigen en prikkelverwerking in haar therapie.
Volwassenen kunnen zich met zeer uiteenlopende klachten aanmelden bij Logopedie Martine Müller. Bijvoorbeeld:
- Adem- en/of stemklachten
- taalproblemen

Adres: Bovenweg 2A, 8723 AR Koudum
Telefoonnummer: 06-22 00 88 04
ln.rellumenitrameidepogol@tcatnoc
Stad: Koudum
Route: Bovenweg 2A
Postcode: 8723 AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Koudum/Wijckel Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Koudum/W... 412 meter Vriendelijke, behulpzame artsen die de tijd voor hun patienten nemen.
Studio Kosmein praktijk voor huidverzorging en huidverbetering Studio Kosmein praktijk voor huidverzorging ... 502 meter Oprecht en goede hulp bij huidverbetering, je mooi en gezond voelen en stralen. Echt ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid