facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logo & Co, Praktijk voor Logopedie en Dyslexie

Logo & Co, Praktijk voor Logopedie en Dyslexie

Info

Logo & Co | Praktijk voor logopedie en dyslexie - www.logoenco.nl

Geschiedenis

Logo & Co onderzoekt en behandelt logopedische stoornissen op het gebied van taal, spraak, stem, gehoor, eten en drinken (o.a. slikken). Maar Logo & Co is meer. Eén van onze specialisaties is behandeling van dyslexie. Bovendien behandelen wij ook kinderen en volwassenen die in de Engelse taal begeleid moeten worden en zijn er mogelijkheden om uw kind met dyslexie voor te bereiden en te ondersteunen bij het vak Engels in het voortgezet onderwijs.

De praktijk kenmerkt zich door een stimulerende, veilige en ongedwongen sfeer. Logo & Co beschikt over kennis, expertise en een breed scala aan methoden en materialen. Vijf ervaren specialisten staan klaar om u of uw kind te helpen.

Logo & Co is gevestigd in Bunde (gemeente Meerssen) en behandelt kinderen en volwassenen uit de regio Zuid- en Midden-Limburg. Onze praktijk is gemakkelijk te bereiken, beschikt over voldoende parkeergelegenheid en ligt bovendien tegenover het bus- en treinstation van Bunde.

Adres: Spoorstraat 33, 6241 CL Bunde (Limburg)
Telefoonnummer: 06–55987373 of 06–25585216
Stad: Bunde
Route: Spoorstraat 33
Postcode: 6241 CL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Engelstalige logopedist
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid