facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logies Taverne

Logies Taverne

Info

Logies Taverne, an excellent replacement for a hotel.
The Guest House is detached, and will be rented in its entirety.
We assume that our hospitality will please you and hope to welcome you. We look forward to your visit.
Your hosts.

Geschiedenis

Pleasant Stay in Guest house Taverne

We offer the business Guest and the leisure Guest in summer and winter an excellent solution for pleasant short or long term stay.
The stable house will be rented in its entirety, for you alone or with your company. So you can enjoy your privacy. The guest house is attached from the main house
Offers accommodation for one to four persons.

Towels, bed linen, tourist-tax and cleaning fees are included.
Free wireless internet.
Free parking space is availble on our private property, behind the garden gate.

Based on bed.
Upon your request, we can arrange breakfast for an extra fee.

Prices are based on the use of one or two bedrooms.
Bedroom ground floor: one double bed.
Bedroom first floor: two single beds.

One bedroom, € 89,00 / per night.
Two bedrooms, € 150,00 / per night.

For more price- or information, please visit
www.logiestaverne.com

We assume that our hospitality will please you,
and have a pleasant stay in Guest House Taverne.
We look forward to your visit.

Adres: Grathemerweg 29, 6037 RN Kelpen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31 610054302
Stad: Kelpen
Route: Grathemerweg 29
Postcode: 6037 RN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Logies Taverne Guest house Logies Taverne Guest house 0 meter Wat een fantastische locatie. Alles was spik en span, perfect geregeld en aan al onze...
Recensies
Wat een fantastische locatie. Alles was spik en span, perfect geregeld en aan al onze wensen is voldaan. Ans en Sander deden alle moeite om het ons zo aangenaam mogelijk te maken. Wij waren er maar een paar dagen, maar oa. door het weer, maar ook de locatie, prachtige tuin, en het zwembad voelde het voor ons als een echte vakantie weg. Huisje was mooi schoon, bedden sliepen lekker en de tuin was heerlijk om in 1 van de hoekjes lekker te genieten bij een bbq of vuurkorf. Kortom, voor ons een perfecte uitvals basis om eens te genieten van een andere omgeving.
Prachtige vakantiewoning met een mooie tuin en een fijn zwembad in de tuin, en vooral hartelijke ontvangst van de eigenaren met persoonlijke aandacht zoals cake bij de thee als welkom. Bijzondere details: Zwembad in de tuin.
Complete ontspanning in dit guest house. Een prachtig koetshuis met een heerlijk bed. Ontbijt is verrukkelijk met huisgemaakte jam en heerlijke broodjes. Maar wil je zelf kokkerellen is die mogelijkheid er ook. De tuin raak je niet op uitgekeken, wat een tijd wordt daar in gestoken. En als kers op de taart een mooi zwembad.
Geweldig vriendelijke ontvangst, mooie privé accommodatie, schoon, prachtig gelegen. Alles er op en er aan voor een heel prettig verblijf. De eigenaren doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Wij hadden er ook een ontbijt bij geboekt, met heerlijke zelf gemaakte producten en eitjes uit eigen tuin. Voor het ontbijt een lekkere plons in het zwembad genomen. Het huis heeft alles wat je nodig hebt en je kunt er goed relaxen en lekker slapen.
Wil je verblijven in een prachtig B&B, in een natuurlijke zee van rust... Dan hoef je hier niet lang over na te denken! Hou je van wandelen? Er liggen prachtige natuurgebieden in de buurt. En mocht je toch nog even wat gezelligheid willen, neem je een terrasje aan de overkant voor je gaat slapen..
een super verblijf! erg gastvrij, mooi huis en prachtige tuin met zwembad. een echte aanrader.
Heerlijk privé onderkomen voor max 4 personen. Eigenaren ontvangen je zeer gastvrij. Op het koetshuis, waar je verblijft, is niets aan te merken en de tuin is mooi en ruim.
Heerlijke overnachting Gehad. Ook al was het maar voor 1 nacht, we waren er echt even uit! Goed ontvangen en een heerljjke plek met zwembad! Komen zeker nog een keer terug!
Mooi gasthuis met privacy in heerlijke grote, bloemrijke tuin met zwembadje.
Fantastisch ontvangen,fijne ligging,gezellig en schoon. We gaan zeker nog eens terugkomen. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid