facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logeren Aan Zee

Logeren Aan Zee

Info

Logeren aan Zee biedt u de gelegenheid om eens bij te komen op deze unieke vakantie locatie. Dichterbij zee en strand kunt u niet verblijven!

Adres: Strandvak 17 afrit 22, 22221 BL Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 0714082380
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Strandvak 17 afrit 22
Postcode: 22221 BL



op zoek naar gerelateerd: logeren aan zee met hond, slapen aan zee, logeren aan zee zeeland, huisje aan zee, strandhuisjes katwijk aan zee, www logeren aan zee be fot, kindvriendelijk logeren aan zee, vakantiehuis aan zee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Fijne vakantie gehad. De huisjes zijn schoon, ruim en voorzien van goed werkende wifi/televisie. Locatie op het strand is fantastisch en de medewerkers zijn zeer vriendelijk. Als de voorzieningen in het huisje denk aan: wc papier/handdoeken/handzeep worden verbeterd is dit een dikke 5-sterren waard. Wij hebben het handdoekenpakket tweemaal bijgekocht en kregen hiervoor slechts 4 handdoeken, dat kan beter!
Heerlijk huisje direct aan het strand. Huisje is super, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Bedden slapen heerlijk. Erg vriendelijk personeel en heerlijk uiteten geweest bij beachclub Wantveld. Wij willen volgend jaar weer met onze hond!!
Leuke lokatie, nette huisjes, wel prijzig, vriendelijk personeel, horeca in de buurt is oke. Wat ik wel heel erg jammer vind is dat we geen parasol en een defect windscherm hadden. Paar keer melding van gedaan maar tot op heden nog niemand voor gezien. Dus dat mogen ze nog wel verbeteren. Misschien een idee om op de stoelen, parasols en windschermen de huis nummers te zetten zodat mensen niet met andermans spullen gaan lopen slepen.
Nette, zeer goed geoutilleerde huisjes. Voorzien van vijf volwassen slaapplaatsen, douche, vaatwasser, koelkast, magnetron en vierpits gaskookplaat. Mogelijkheid tot bestelling van ontbijt, lunch en diner in het huisje.
Prachtige locatie met uitzicht op zee.. leuke huisjes, knus ingericht.. 1 minpuntje is; na 2 keer vragen bij receptie en 1x via de app verzoek ingediend voor een parasol die niet aanwezig is bij het huisje, helaas nog geen actie op ondernomen na 2 dagen.. verder helemaal goed. Leuk strandpaviljoen waar je heerlijk kunt eten..
fijn en mooi huisje lekker op t strand en dicht aan zee,restaurant vlak naast je huisje en anders wordt het gewoon naar je huisje gebracht. Dank jullie wel voor een mooi tijd. Ps: bestel de sushiboot mooi opgemaakt en super lekker.
Verbleven in een ouder type huisje. Volgende x liever 1 met veranda. Stuk mooier. Prachtig uitzicht en bolderkar beschikbaar voor bagage. Surf club ernaast. Ontbijt lunch en diner service mogelijk.
We hebben genoten van het heerlijke huisje en de service die geboden wordt. Beter dan dit wordt het niet.
Wat een ervaring, dichtbij huis maar we waande ons heel ver weg
Prettige en goed uitgeruste locatie met behoud van het authentieke karakter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid