facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logement 1818

Logement 1818

Info

Na jaren van leegstand krijgt de pastorie in Bakel dit jaar een nieuwe bestemming. Namelijk een bed & breakfast.

Adres: Dorpsstraat 1, 5761BL Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0613409306
Stad: Bakel
Route: Dorpsstraat 1
Postcode: 5761BL



op zoek naar gerelateerd: B&B Bakel, Dorpsstraat 1 Bakel, Hotel Bakel
Recensies
Wat een geweldig fijne plaats en superfijne ontvangst door de lieve gastvrouw en heer!! Prachtige kamers in supermooi gebouw en dan nog eens een GEWELDIG ontbijt echt TOP!!! BEDANKT aan de gastvrouw om mee te werken aan onze ontbijt verrassing ! Wij zeggen met overtuiging:" tot snel"
Super schone mooie kamers, vriendelijk ontvangst en een heerlijke binnentuin waar je fijn kan zittenKamers: 5/5
Helaas zijn wij er niet geweest. Wij hebben kort van tevoren wegens prive omstandigheden moeten annuleren. Maar na telefonisch contact konden wij alsnog kosteloos annuleren ondanks dat de annuleringsdatum was verstreken. Zeer begripvol en vriendelijke gesprek.
Heb er overnacht pracht kamer super lekker bed hele aardige eigenaren Aanrader mooi Brabants klein stadjeKamers: 5/5
Een prachtig en schoon appartement dat van alle luxe is voorzien. Jos en Els hebben oog voor detail en aan werkelijk alles is gedacht! Heel mooi ingericht. Heerlijk gedoucht, geslapen en een uitgebreid, smaakvol ontbijt geserveerd in een prachtige ontbijtzaal. Heel attent naar de kinderen. We vonden het een feestje om hier te verblijven. Een absolute aanrader!
Bij aankomst stonden de eigenaren ons al enthousiast op te wachten. We waren verbaasd over hoe mooi het pand is ingericht en afgewerkt. Echt een hele hoge standaard! Het appartement had een uitstekend bed en een mooi zitgedeelte. Ook hier de hoge standaard afwerking. Een gevulde minibar bij de prijs inbegrepen en een heerlijk ontbijt. Op de tweede dag werden we verrast met een heerlijk appeltaartje Wat wil je nog meer? We komen zeker een keer terug, we hebben genoten!
Wij hebben genoten !!! - Jos en Els zijn uitstekende gasheer en gastvrouw -Prachtig appartement , smaakvol ingericht en brandschoon - Heerlijke bedden - Gratis minibar - Prima ontbijt - De heerlijke versgebakken appeltaart die bij terugkomst op onze kamer stond. - De tips voor fietsroute's etc. Kortom een plek om zeker weer een keer terug te komen. Bedankt Jos en Els voor een heerlijk verblijf.
Een weekend in Bakel en omgeving, familiebezoek en wandelen in de omgeving, verblijf twee nachten in de Tuinkamer. We waren onder de indruk van de inrichting van het monumentale gebouw oude pastorie de perfecte kamers, de ongekende gastvrijheid, de service en het meer dan complete, heerlijke ontbijt. Wij komen zeker terug!Kamers: 5/5
We hebben ontzettend genoten hier! Jos en Els zijn fantastische, zeer gastvrije hosts. Het ontbijt was heerlijk, de locatie prachtig met een heerlijk ruime tuin en vlakbij de natuur! We kregen zelfs een heerlijk zelfgebakken appeltaartje. Alleen maar lof. Een absolute aanrader!Kamers: 5/5
In een prachtig pand op een prima locatie in het pittoreske Bakel tref je deze B&B, waar je vriendelijk wordt ontvangen en in de watten gelegd tot je weer naar huis gaat of moet. Fraaie tuin, waar je heerlijk kunt vertoeven na een bezoek aan de Peel bijvoorbeeld. Veel te zien en te doen in de omgeving, stijlvolle kamers en heerlijke bedden. De dag begint bij Logement 1818 met een uitgebreid en heerlijk ontbijt, voor wie wil overnachten in dit deel van Brabant is dit een geweldige plek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid