facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loge Broedertrouw 1882

Loge Broedertrouw 1882

Info

Loge Broedertrouw geconstitueerd 1882

Geschiedenis

Loge Broedertrouw is een zelfstandige Vrijmetselaarsloge, die is aangesloten bij de Orde van Vrijmetselaren onder het Grootoosten der Nederlanden en is opgericht op 9 januari 1882.

Loge Broedertrouw is een inwijdingsgenootschap van vrijmetselaren die werken aan zichzelf door het beleven van ritualen, zelfstudie, het houden van lezingen met nabesprekingen, en het streven naar broederschap.

Loge Broedertrouw organiseert regelmatig openbare lezingen met een levensbeschouwelijk thema.

Deze lezingen zijn worden gehouden op maandagavonden om 20.00 uur in de Orangerie van Kasteel De Kelder, Kelderlaan 11 in Doetinchem.

De lezingen zijn openbaar, vooraf reserveren is noodzakelijk. De orangerielezingen zullen vooraf tijdig op de website bekend gemaakt worden. De kosten voor de orangerielezingen zijn 12,50 inclusief 3 drankjes.

Adres: Neije Raethuys, Hofstraat 1 7041 AD 's Heerenberg., 7041AD 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0315-32 94 75
Stad: 's-Heerenberg
Route: Neije Raethuys, Hofstraat 1 7041 AD 's Heerenberg.
Postcode: 7041AD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gertrudis S t Gertrudis S t 95 meter "Mooi wonen naast kasteel Huis BerghTemidden van het historische stadje ’s-Heere...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid