facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lofthus Interiør

Lofthus Interiør

Info

Lofthus Interiør --

- Per 1 november openen wij onze woonwinkel in Bunschoten-Spakenburg!
- Meubels | woonaccessoires | gifts
- Interieuradvies

Geschiedenis

Dé plek voor al je wooninspiratie!
Volg onze blog op onze website en ontdek nieuwe trends, tips en inspiratie voor je huis!

Heb je zin om even met vriendinnen of collega's creatief met interieur bezig te zijn? Dan hebben wij wat leuks voor je! Wij bieden namelijk workshops aan waarbij je héél veel inspiratie krijgt, leuke ideeën, tips voor de inrichting/indeling van je huis en natuurlijk veel gezelligheid!
Het is het waard om momenten als deze voor jezelf te plannen. Je geniet niet alleen tijdens de workshop, thuis alleen nog maar meer!

Nieuw huis gekocht, of is het tijd voor wat anders? Met veel passie en enthousiasme gaan wij graag bij je aan de slag met als resultaat een prachthuis waar je elke dag opnieuw happy van wordt!

Adres: Zeilmakersplein 2, 3751BX Spakenburg
Telefoonnummer: 06 - 1334 1734
Stad: Spakenburg
Route: Zeilmakersplein 2
Postcode: 3751BX



op zoek naar gerelateerd: Lofthus kerst, Meng Spakenburg, Scandinavische Woonwinkel, Woonwinkel Bunschoten spakenburg, Lofthus bank, Marralda Beukers, Stijlvolle meubels, Home Design
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Menq Menq 159 meter Ruilen doen ze niet
Recensies
Prachtig ontwerp gemaakt voor ons huis in Italië Nu het af is is het ontwerp helemaal tot leven gekomen Bedankt. Blij mee. Gr Lambert en Annelies
Heel blij met het fantastische resultaat! Onze woonkamer is in het echt nog mooier dan verwacht. Dit hadden wij zelf echt niet kunnen bedenken. Lofthus bedankt voor luisteren, creativiteit, ontwerp en uitvoering! Echt heel anders thuiskomen nu!
Leuke, overzichtelijke site met mooie, stijlvolle artikelen. Aardige medewerkers en topservice!
Léon & Willemijn, heel erg bedankt voor jullie meedenken voor de styling van ons huis. Jullie hebben ideeën waar ik nog geen seconde aan dacht. Het maken van proeftekeningen hielp erg bij het doorhakken van onze keus tussen zoveel mooie ideeën. Dank jullie wel, toppers!
Erg tevreden over HiepHiepHuis. Ze hebben ons kantoor fantastisch ingericht. We krijgen ook alleen maar leuke reactie's van onze opdrachtgevers die binnen komen. Ze hebben al het werk uit handen genomen en de communicatie verliep tevens erg goed. Zeker een bedrijf om aan te raden voor woning en kantoorinrichting.
mooie winkel en website, een aanrader !
Hele gave winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid