facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loft24

Loft24

Info

Verkoop van stoelen, tafels en woonaccessoires. Hip / robuust / stoer / industrieel / kwalitatief / betaalbaar



"Verkoop van binnen- en buitenhuis meubelen"
Adres: Veluweweg 24, 3774SC Kootwijkerbroek, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0655177809
Stad: Kootwijkerbroek
Route: Veluweweg 24
Postcode: 3774SC



op zoek naar gerelateerd: Loft24 Kortingscode, Loft24 reviews, Loft 24 retour, Loft24 Contact, Bospoort 17a Ede, LOFT woonwinkel, Bank Eleonora, Loods 5
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hazeleger - bouw en montage Hazeleger - bouw en montage 694 meter Wilt u een unieke eiken tafel? vraag naar de mogelijkheden, daarvoor bent u bij HMS o...
Recensies
Heel blij met de tafel en stoelen die we hebben gekocht bij Loft24. Super fijn dat er snelle communicatie mogelijk is via WhatsApp. 2 van de 8 stoelen waren in de verkeerde kleur geleverd, maar dit is heel snel en prettig opgelost. Magda is een topper en reageert en regelt alles snel. Bedankt!
Fijn bedrijf, levering vond enorm snel plaats na bestelling. Dit in tijden van lange levertijden een ware verademing. Eenmaal geleverd kon 1 ding van de gehele bestelling zonder pardon retour gezonden worden. Ook hiervan vond de creditering erg snel plaats. Na enkele weken bleek er een klein mankement te zijn buiten de macht van Loft24 om in 1 van de producten: binnen 24 uur is alles geregeld qua omwisselen en een nieuw vervangend product. Heel erg fijn en dus aan te raden!
Hebben ruim 6 maanden geleden een tafel besteld. Volgens de website korte levertijd. Wachten inmiddels al veel langer. Hebben het gevoel dat Loft24 onder de deal uit wil gezien wij met een kortingscode hebben gekocht.
Zeer betrouwbare website! Goede en leuke communicatie, kwaliteit van de spiegel is echt super. Kwam ook zeer goed ingepakt binnen. Al om al helemaal super!!
Fantastisch geholpen door een medewerker in de winkel. De tafel Aron in de winkel besteld en de week daarop bezorgd. Hele mooie tafel!
Goed geholpen en snel uit voorraad geleverd. Fijne communicatie. Echt een aanrader
Wat een top service heb ik ontvangen van dit bedrijf! Echt een aanrader. Hele aardige mensen, meedenkend en servicegericht. Ze leveren pure kwaliteit. Een dikke 10!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid