facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loetje Laren

Loetje Laren

Info

Bij Loetje eet je al 40 jaar de lekkerste biefstuk met witbrood, friet en sla! Vanzelfsprekend geserveerd in een heerlijk laagje jus.

Adres: Zevenend 21-23 , Laren 1251 RK, NL
Telefoonnummer: 035 621 8774
moc.ejteol@eitacinummoc
Stad: Laren
Route: Zevenend 21-23
Postcode: 1251 RK


Openingstijden

Maandag: 10:00-22:30
Dinsdag: 10:00-22:30
Woensdag: 10:00-22:30
Donderdag: 10:00-22:30
Vrijdag: 10:00-22:30
Zaterdag: 10:00-22:30
Zondag: 10:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: loetje laren reserveren, loetje laren kerst, loetje laren menukaart, loetje locaties, loetje laren parkeren, loetje breukelen, loetje laren telefoonnummer, loetje amsterdam
Recensies
Loetje Laren s gevestigd in een prachtige oude boerderij in het centrum van Laren. Het pand is omgetoverd tot een sfeervol restaurant. Buiten kun je ook op het buitenterras zitten met uitzicht op de gezellige winkelstraat. De bediening is vriendelijk en gastvrij/behulpzaam. De biefstuk is uiteraard heerlijk
Die biefstuk 0.0 is heel goed gedaan! Goede structuur en smaak, die vlees heel behoorlijk benadert. Gebakken in geruststellende hoeveelheden vet, comme il faut bij Loetje. Uitstekende, vriendelijke bediening.Eten: 4/5
Het eten van Loetje is altijd goed. Voor het eerst nu bij Loetje Laren! Helemaal leuk! Mooie tent en de bediening was echt top! Komen snel weer .
Fantastisch personeel, ze overzien de drukte en ook de keuken kan het goed aan. Heerlijke toetjes, lekkere wijn. Maar de kwaliteit- prijs verhouding lijkt wel wat scheef... Daarom 4 sterren ipv 5. Tip voor Loetje: ik was er met mijn neefje& nichtje 5&7 jaar en mijn bejaarde ouders. Alle 4 eten ze kleine porties, maar die staan niet op de kaart. Uiteindelijk hebben mijn neefje& nichtje samen 1 hamburger gedeeld. En mijn ouders bestelden een small biefstuk.. Alles wat erbij kwam bij De Roode Waard was echter niet small, maar veel te veel voor wat zij konden eten. Waarom geen gerecht met een aangepaste portie? Zowel fijn voor kinderen als voor senioren?
Med-rare burger besteld maar toen de burger kwam was deze well done. Vega burger hierna besteld, kreeg een half zwart gefrituurde burger met een broodje wat veel te hard was. Kom hier vaker maar ben helaas wel echt teleurgesteld. Ook helaas niets terug gezien op de rekening als compensatie. Aan de keukenben zelf werkzaam als kok Wanneer iemand een klacht heeft over het eten doe alsjeblieft eem beetje je best om iets beters te leveren. bediening was aardig.
Verzoek van het restaurant gekregen te onderbouwen waarom ik maar drie sterren geef. Dus bij deze; Door kermis was parkeren vrij lastig/onmogelijk. Loetje staat bekend om zijn biefstukjes. Jammere deze dag dat mijn medium biefstukje niet geheel warm was. Wat zonde is. Was extreem warm op het terras, wilde daardoor zo snel mogelijk weg en had geen zin om te mopperen over het net niet warme biefstukje. Zo aan de beoordeling van drie sterren gekomen.
Prima gegeten met een groep van 8 mensen. Personeel was zeer vriendelijk maar je moet zelf het personeel aanspreken anders wacht je langer dan je zou willen. Dit komt door de drukte en kan het personeel zelf dus vaak weinig aan doen! Het eten is, zoals altijd, van prima kwaliteit. De voorgerechten werden aardig snel uitgeserveerd en waren goed van formaat. De burrata was goed van smaak en de pesto was niet te overheersend het was geen authentieke pesto maar deed zijn werk. Er had wel iets meer brood bij het gerecht gemogen. Twee sneetjes brood was weinig voor de hoeveelheid pesto en burrata. De hoofdgerechten duurde iets langer vanwege de drukte maar waren goed van smaak en waren goed van temperatuur. De jus is niet meer wat het vroeger was maar des al niet te min van een goede kwaliteit toch maar weer terug naar de blue band??. Toen we koffie en dessert bestelde werd de koffie vrijwel direct geleverd maar het dessert niet. Dit resulteerde in het feit dat de koffie/thee al op was voor de desserts op tafel stonden. Dit vonden wij een beetje teleurstellend. Al met al weer goed gegeten bij Loetje, nog steeds even druk als altijd!
Dat ene missende sterretje bij het eten is omdat ik de jus bij de biefstuk te vet vind en er achteraf liever in een juskommetje er naast had gehad. Op het moment dat wij er waren 1500-1600 was het gezellig maar niet te druk of luidruchtig. De temperatuur lekker niet te warm of te koud. En de verlichting aangenaam gedimd. Algehele indruk 5 sterren! Vegetarische menuopties: Ja die heb ik op de kaart zien staan. Parkeren: In de buurt zijn voldoende parkeerplaatsen, bijvoorbeeld het marktterrein. Rolstoeltoegankelijkheid: Ik heb geen drempels gezien bij de entree. Speciale dieetwensen: Speciale dieetwensen kunnen in overleg gerealiseerd worden. Ik weet niet of er hiervoor een speciale kaart is.
Never change a winning number, ondervonden we toen we, voor het eerst sinds corona, weer eens bij Loetje gingen eten. De jus smaakt naar asbak, wat de smakeloze biefstuk dan wel weer handig maskeert. De glibberigzoete dressing van de salade komt uit de fabriek en haalt het niet bij die heerlijke dressing van weleer. Wat is hier gebeurd? Via Google vonden we het antwoord. Loetje is tegenwoordig een groeiconcept van een private equity dinges. Lekker dan, of nee: juist helemaal niet.
Heerlijk eten, wel opvallend dat de laatste twee keer dat we er waren we vaak zonder drinken zaten en echt moesten roepen om een drankje. Zonde voor de klant en zonde voor de omzet. Personeel liep wel hard, was erg druk. Denk eerder dat er te weinig bediening is.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid