facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loeffen Bouwkundig Ingenieurs

Loeffen Bouwkundig Ingenieurs

Info

Bezoek ook eens:
www.lbi-advies.nl

Geschiedenis

Bezoek ook eens:
www.lbi-advies.nl



"Loeffen Bouwkundig Ingenieursbureau is een ontwerp- en adviesbureau dat zich met name richt op de particuliere sector.Het is onze passie om samen met de klant tot een mooi eindresultaat te komen. Een persoonlijke benadering met open communicatie is hierbij in onze ogen essentieel. Veelal zitten wij hier laagdrempelig samen met de opdrachtgever aan de ‘tekentafel’ waarbij wij de plannen altijd in 3D aan u presenteren. Door steen voor steen het proces te begeleiden zullen we uiteindelijk tot een prachtig resultaat komen!Laat u inspireren door ons portfolio, maar vergeet niet: ieder project is uniek en heeft een persoonlijke benadering nodig!‘Samen ontwerpen, samen steen voor steen het maximale uit uw opgave halen!’"
Adres: Scheiweg 26, 5421XL Gemert
Telefoonnummer: 0653381723
Stad: Gemert
Route: Scheiweg 26
Postcode: 5421XL


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FBBO FBBO 2 km FBBO is een bouwkundig teken- en adviesbureau voor zowel de zakelijke als de particul...
Recensies
We hadden bij ons nieuw gekocht huis project een architect nodig. Wij zelf zijn 32 jaar actief in de bouw wereld. Wat ons zeer prettig opviel was dat bouwkundig ingenieursbureau Loeffen je netjes op de hoogte houd tijdens het process.. wat unique is. Zijn hoog kwaliteit van werk, ervaring en zorg maakte het voor ons zeer gemakkelijk van begin tot einde. Corné Loeffen begrijpt je wensen en denkt met je mee. Dit was uitmuntend. Geen stress en een aanrader voor iedereen die een architect nodig heeft voor zijn komend bouwprojekt. Corné dank U wel. Met meest vriendelijke groet, Markwin and Monique
Heel tevreden met de hulp van Corné Loeffen. Antwoord snel, laagdrempelig contact en komt afspraken na. Denkt mee in wensen van de klant maar ook in wensen van de gemeente. Dankzij zijn hulp hebben wij onze tekeningen van ons kinderdagverblijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Dankjewel daarvoor!
Zeer enthousiast over de samenwerking. Denkt zeer goed mee met jou wensen. Hij kent de weg goed overal en deelt die ervaring met jou. Samen zijn we tot een mooi tekening gekomen en het gehele proces blijft Corne meedenken, hij staat altijd klaar om je te beantwoorden.
Via goede vrienden bij Corné van Loeffen bouwkundige ingenieursbureau uitgekomen. Vanaf de eerste seconde was het duidelijk dat Corné houdt van duidelijkheid en eerlijkheid. Vanaf het eerste moment zijn we goed begeleidt in het ontwikkelen en ontwerpen van ons droomhuis. Corné biedt snelle en fijne service en staat altijd klaar om je bij te staan in welke vorm dan ook. Erg te spreken over zijn manier van werken, wat hem kenmerkt is zijn duidelijk, snelle maar vooral Professionele manier van werken. Tot op Heden werken we nog steeds erg prettig met Corné samen en staat hij nog steeds telkens voor ons klaar. Ben je op zoek naar een architect die je goed, duidelijk, snel maar vooral professioneel kan begeleiden? Ben je bij Loeffen bouwkundig Ingenieursbureau aan het goede adres!
Corné Loeffen is een deskundig iemand die je goed advies en hulp kan geven bij het maken van je bouwplannen. Ook zaken die je met de gemeente moet regelen is voor hem geen probleem. Ook zij 3 D uitwerking geeft je meteen een inzicht van je bouwplan. Wij zijn zeer tevreden met zijn medewerking aan ons bouwplan.
Loeffen Bouwkundig Ingenieursbureau is in onze ogen een ontzettend prettige partner geweest bij het ontwikkelen van ons nieuwbouw huis. Wij hebben met Corné Loeffen echt als een bouwteam samengewerkt en de ondersteuning en expertise was in elke fase méér dan uitstekend. Het enthousiasme en de snelheid van de ontwikkelingen zijn vanaf het begin af aan kenmerkend geweest voor Loeffen Bouwkundig Ingenieursbureau. Het project is voor Corné Loeffen niet klaar bij het leveren van de tekeningen, maar blijft tot het einde betrokken. Al met al een echte aanrader voor het ontwikkelen van je eigen huis!
Wij hebben de samenwerking met lbi advies heel positief ervaren. Samen met Corne zijn we tot een goed ontwerp gekomen dat volledig aan onze wensen voldoet.
Op donderdag een spoedopdracht gegeven en nu ruim binnen de deadline heb ik de juiste stukken ontvangen. Heel blij mee. Dank voor de snelle en goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid